MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® UNIQUE

Yksi mallisto - Yhdeksän väriä - Kaikki toimialat - Lukemattomia vaihtoehtoja

MASCOT® UNIQUE on Mascotin Euroopan myyntimenestysmallisto. Näissä kaksivärisissä työvaatteissa on 9 eri väriyhdistelmävaihtoehtoa, useita tuotetta ja erilaisia kangaslaatuja, joiden avulla tätä MASCOTin uutta työvaatemallistoa voi yhdistellä lähes loputtomiin. Mallisto on myös sertifioitu kaikkien tärkeimpien standardien mukaisesti. 

Kaikki parhaat yksityiskohdat yhdessä mallistossa

Kehittynyttä teknologiaa
Tunnettujen tekstiiliteknologioiden ja tekstiilituotemerkkien käyttö antaa MASCOT® UNIQUE -mallistolle tiettyjä erikoisetuja. Mallistossa hyödynnämme muun muassa TENCEL® ja CORDURA®-materiaaleja. 

Kokonainen valikoima yläosia
Kun olet valinnut MASCOT® UNIQUE -malliston, et juuri muuta tarvitse. Löydät siitä kaikki yläosat T-paidoista talvitakkeihin. 

Housuja kolmessa painoluokassa
Riippumatta siitä, kaipaatko erittäin kevyitä housuja vai erittäin vahvaa ja kulutuksenkestävää kangasta, löydät etsimäsi MASCOT® UNIQUE -mallistosta. Voit valita kolmen eri kangaslaadun väliltä.

Kaikille työntekijöille
Toimialasta ja tyylistä riippumatta. Pituudesta ja leveydestä huolimatta. MASCOT® UNIQUE -mallistossa on laaja valikoima eri värejä ja kokoja. Housut ja avosuojat ovat lisäksi saatavilla kolmessa eri lahkeenpituudessa.

Kaikki koottuna yhteen paikkaan
MASCOT® UNIQUE on melkein kuin itsenäinen työvaatetuotemerkki. Tarkastele tuotteita, kangaslaatuja ja värejä, joita voi yhdistellä keskenään loputtomilla eri tavoilla. Aina paras istuvuus ja optimaalinen liikkumisen vapaus!

MASCOT® UNIQUE

 

YKSILÖLLISYYTTÄ

 9 kaksiväristä ja 2 yksiväristä vaihtoehtoa

Vaatteet ovat mukana luomassa yrityksen imagoa

Lukemattomia mahdollisuuksia erilaisille vaate- ja värimauille 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385