MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® UNIQUE

Yksi mallisto - Kahdeksan väriä - Kaikki toimialat - Lukemattomia vaihtoehtoja

MASCOT® UNIQUE on Mascotin Euroopan myyntimenestysmallisto. Näissä kaksivärisissä työvaatteissa on 8 eri väriyhdistelmävaihtoehtoa, useita tuotetta ja erilaisia kangaslaatuja, joiden avulla tätä MASCOTin uutta työvaatemallistoa voi yhdistellä lähes loputtomiin. Mallisto on myös sertifioitu kaikkien tärkeimpien standardien mukaisesti. 

Katso yleiskatsaus mahdollisuuksista haluamissasi väreissä:

Kaikki parhaat yksityiskohdat yhdessä mallistossa

Kehittynyttä teknologiaa
Tunnettujen tekstiiliteknologioiden ja tekstiilituotemerkkien käyttö antaa MASCOT® UNIQUE -mallistolle tiettyjä erikoisetuja. Mallistossa hyödynnämme muun muassa TENCEL® ja CORDURA®-materiaaleja. 

Kokonainen valikoima yläosia
Kun olet valinnut MASCOT® UNIQUE -malliston, et juuri muuta tarvitse. Löydät siitä kaikki yläosat T-paidoista talvitakkeihin. 

Housuja kolmessa painoluokassa
Riippumatta siitä, kaipaatko erittäin kevyitä housuja vai erittäin vahvaa ja kulutuksenkestävää kangasta, löydät etsimäsi MASCOT® UNIQUE -mallistosta. Voit valita kolmen eri kangaslaadun väliltä.

Kaikille työntekijöille
Toimialasta ja tyylistä riippumatta. Pituudesta ja leveydestä huolimatta. MASCOT® UNIQUE -mallistossa on laaja valikoima eri värejä ja kokoja. Housut ja avosuojat ovat lisäksi saatavilla kolmessa eri lahkeenpituudessa.

Kaikki koottuna yhteen paikkaan
MASCOT® UNIQUE on melkein kuin itsenäinen työvaatetuotemerkki. Tarkastele tuotteita, kangaslaatuja ja värejä, joita voi yhdistellä keskenään loputtomilla eri tavoilla. Aina paras istuvuus ja optimaalinen liikkumisen vapaus!

MASCOT® UNIQUE

 

YKSILÖLLISYYTTÄ

 8 kaksiväristä ja 2 yksiväristä vaihtoehtoa

Vaatteet ovat mukana luomassa yrityksen imagoa

Lukemattomia mahdollisuuksia erilaisille vaate- ja värimauille 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385