MASCOT® WORKWEAR

Collegepaidat

MASCOTin laajasta valikoimasta löytyy collegepaitoja useissa eri väreissä ja malleissa. Collegepaidat ovat monipuolisia yläosia, joita voi käyttää lähes joka säällä. Collegepaidat soveltuvat käytettäviksi yksistään tai T-paidan päällä leutoina välikausina. Kylminä kuukausina ne sopivat myös talvitakin alle, jolloin pitää pysyä lämpimänä ja suojautua viimalta ja sään vaikutuksilta.

Lisää työvaatteisiisi persoonallista ilmettä

Kuka on sanonut, ettei persoonallisella tyylillä ole väliä työvaatteiden valinnassa? MASCOTin suuren valikoiman collegepaidat mahdollistavat jokaisen omaan tyyliin ja olemukseen soveltuvan paidan löytämisen. Valikoiman collegepaidat ovat istuvuudeltaan joko moderneja tai perinteisiä sekä väreiltään joko yksi- tai kaksivärisiä. Lisäksi osassa on erilaisia printtejä. Valitsitpa sitten minkä tahansa collegepaidan, voit olla varma, että sen käyttömukavuus ja laatu ovat huippuluokkaa. Lisäksi valikoimaan kuuluvat erivärisistä fluoresoivista materiaaleista valmistetut hi-vis-ryhmän collegepaidat, joita voi käyttää etenkin näkyvyyttä ja turvallisuutta vaativissa töissä.

Collegepaidat - MASCOT

Käyttömukavuus ja toiminnallisuus keskiössä

MASCOTin collegepaidat valmistetaan hyvä käyttömukavuus ja toiminnallisuus mielessä pitäen, jotta käyttäjillä olisi täysi liikkumisen vapaus kaikissa työtehtävissään. Voit valita MASCOTin collegepaitojen valikoimasta haluamillasi toiminnoilla varustetun paidan. Tarvitsetko taskuja esineiden säilyttämistä varten? Suositko vetoketjullista mallia? Haluatko korkeakauluksisen paidan, joka suojaa kaulaasi ja niskaasi kylmältä? Vai pitäisitkö eniten mallista, jossa ei ole mitään yksityiskohtia? MASCOTin collegepaidat tarjoavat malleja ja yksityiskohtia jokaiseen makuun. Valikoimassa on myös useita tavallista pitemmälle kehitettyjä malleja, joiden valmistus on saanut innoituksensa suositun softshellin toiminnoista. Näiden yläosien ansiosta kyseiset mallit eivät ole vain yksinkertaisia paitoja – tällöin valittavanasi ovat monisuojaavat collegepaidat, joissa on sekä eristäviä että säältä suojaavia ominaisuuksia.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385