MASCOT® WORKWEAR

Lämpöpaidat

Kun haluat pysyä lämpimänä ja näyttää samalla tyylikkäältä, MASCOTin lämpöpaidat ovat oiva valinta. MASCOTin lämpöpaidat ovat saaneet innoituksensa muotialan eristävistä paitamalleista, ja niitä voi käyttää monella eri tavalla. Lämpöpaita sopii käytettäväksi välikausina T-paidan tai collegepaidan päällä takin sijasta. Lämpöpaitoja voi käyttää myös takin alla kylmempinä työpäivinä. Paidat tuntuvat miellyttäviltä yllä viileinä työpäivinä ja pitävät käyttäjänsä lämpimänä.

MASCOTin valikoiman lämpöpaidat eroavat malleiltaan. MASCOT® ADVANCED -mallistoon kuuluu yksi lämpöpaitamalli, jossa on käytetty CLIMASCOT® Lightweight Insulation -materiaalia. Ainutlaatuinen CLIMASCOT®-eristys varmistaa lämpimänä pysymisen. Paita on kevyt ja pehmeä, eikä se ole liian paksu keskikerroksena käytettäväksi. Se ei vie myöskään liikaa tilaa kokoonpuristettuna esim. kassissa säilyttämistä varten. Paita on valmistettu flanellista, joka antaa kankaalle sen tunnusomaisen pehmeän pinnan. Jotkin lämpöpaidat on varustettu vanutäytteisellä vuorilla, jolla on hyvät lämpöä eristävät ominaisuudet. Nämä lämpöpaidat sisältävät CORDURA®-vahvikkeet paikoissa, jotka ovat erityisen alttiita kulumiselle. CORDURA® on seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla, mikä tekee paidoista erittäin kulutuksenkestäviä, joten voit käyttää niitä pitkään.

Lämpöpaidat - MASCOT

MASCOTin lämpöpaidat ovat kaikki säädettävissä hihansuista parhaan käyttömukavuuden ja liikkumisen vapauden takaamiseksi niin töissä kuin vapaa-ajallakin. MASCOTin lämpöpaidat mahdollistavat myös kuulakärkikynän ja matkapuhelimen kaltaisten tavaroiden säilyttämisen, sillä paidoissa on käytännöllisiä toimintoja, kuten painonapeilla ja/tai vetoketjulla varustettuja rintataskuja. Paidoissa on myös hiha- ja etutaskuja.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385