MASCOT® WORKWEAR

Pitkähihaiset paidat

MASCOTin pitkähihaiset paidat ovat täydellinen valinta, jos haluat näyttää ammattimaiselta työpaikallasi. Tyylikkäät paidat sopivat esimerkiksi toimistoissa sekä rakennus- ja logistiikka-alalla työskenteleville. MASCOTin pitkähihaiset paidat voidaan yhdistää MASCOTin muihin työvaatteisiin, kuten vaikkapa neuleisiin ja collegepaitoihin kerroksittain pukeuduttaessa.

MASCOT® CROSSOVER -malliston pitkähihaiset paidat ovat saatavilla monissa klassisissa väreissä. Näin voit yhdistellä paitoja muihin MASCOTin tuotteisiin, jotta saat aikaiseksi haluamasi työvaatekokonaisuuden. Paidoissa on monia käytännöllisiä yksityiskohtia. Valikoiman pitkähihaiset paidat on varustettu esimerkiksi läpällisillä rintataskuilla, joissa voi säilyttää matkapuhelinta. Joissakin paidoissa on myös jäykistetty kaulus, joka takaa, että kaulus ja käänteet istuvat siististi. Kaikkien MASCOTin pitkähihaisten paitojen hihansuissa on lisäksi säädettävät napit.

Pitkähihaiset paidat - MASCOT

MASCOTin pitkähihaiset paidat takaavat erilaisten istuvuuksiensa ansiosta hyvän liikkumisen vapauden ja käyttömukavuuden riippumatta siitä, millaista istuvuutta suosit. Valittavanasi on vartalonmyötäisiä tai väljästi istuvia malleja. Pitkähihaiset paidat on valmistettu erilaisista kudoksista: oxford, popliini tai chambray. Oxford-kudos tekee kankaan rakenteesta karkean, kun taas popliinikudoksen myötä siitä tulee hienompi ja sileämpi. Chambray-kudos on tiivistä, sileää ja vahvaa puuvillamateriaalia, joka muistuttaa denimiä.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385