MASCOT® WORKWEAR

Polvihousut

Onko liian lämmintä pitkille työhousuille? Edellyttääkö työsi polvien suojaamista? Silloin käytännölliset polvihousut ovat hyvä valinta. Polvitaskujen hyödyntämisen lisäksi ilma pääsee kiertämään polvien kohdalta. MASCOTin valikoiman polvihousut ovat miellyttävät päällä. Tuotteiden yksityiskohdat varmistavat ergonomisen istuvuuden, ja tuotteiden käyttöiän takaamiseksi niissä on kolmoistikatut saumat, jotka lisäävät kulutuksenkestävyyttä. Valikoiman monenlaisista materiaaleista valmistetut polvihousut sopivat eri toimialoille ja erilaisiin tarpeisiin. Jos esimerkiksi joudut liikkumaan työssäsi paljon, joustavat polvihousut ovat oiva valinta.

Knickers - MASCOT® WORKWEAR

Työvaatteiden kuuluu olla toiminnallisia ja käytännöllisiä

Me MASCOTilla tiedämme, että työvaatteiden on kestettävä sekä kulumista että likaa. Siksi kaikki tuotteemme ovat tavallisen konepesun kestäviä.
Hi-vis-ryhmän polvihousut on TEFLON®-käsitelty, minkä ansiosta tuotteiden suojattu pinta estää lian kiinnittymisen vaatteeseen.


Jos käytät paljon työkaluja, sinulle sopivat ylimääräisillä taskuilla varustetut polvihousut. Valikoimassa on tuotteita, joissa on joko päälle ommellut riipputaskut tai vetoketjun ja nappien avulla irrotettavat taskut. Me MASCOTilla tiedämme, että työkalut kuluttavat nopeasti housujen taskujen kankaan, minkä vuoksi olemmekin vahvistaneet taskujen pohjat CORDURA®- ja KEVLAR®-materiaaleilla. Lopputuloksena on poikkeuksellinen kulutuksen- ja pistonkestävyys.

MASCOT testaa kaikki tuotteensa ennen niiden myyntiin laskemista omissa laboratorioissaan ja testikeskuksissaan, joissa koneet, kehittäjät ja koehenkilöt varmistavat tuotteiden huippulaadun.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385