MASCOT® WORKWEAR

Käsityöläishousut

Nämä polvihousut sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa pitkät housut ovat liian lämpimät, mutta joissa samalla tarvitaan polvien suojaamista. MASCOTin valikoiman käsityöläishousut on varustettu kaikilla pitkistä työhousuista tutuilla toiminnoilla.

Käsityöläishousut - model

Monenlaisia materiaaleja

MASCOTin käsityöläishousut valmistetaan monista erilaisista materiaaleista. Etsitpä sitten kevyitä polvihousuja ilman polvitaskuja tai tukevampia polvihousuja polvitaskuilla, löydät ne täältä. Kaikki käsityöläishousut ovat saatavilla erilaisissa väreissä, joten voit valita toimialallesi ja työnantajasi toivomien värien mukaiset työhousut. Parhaan mahdollisen liikkumisen vapauden saat valitsemalla valikoimasta käsityöläishousut, jotka joustavat neljään suuntaan ja jotka ovat samalla kulutuksenkestävät, kevyet ja vettähylkivät.

Tilaa työkaluille

Käsityöläisenä tarvitset hyvät taskut työkalujen säilyttämistä varten. MASCOTilta löydät käsityöläishousut riipputaskuilla tai ilman. Kaikkien mallien riipputaskut ovat irrotettavissa nappien tai vetoketjun avulla, joten voit irrottaa taskut housujen pesun tai autoon nousun ajaksi tai kun haluat puhdistaa taskut liasta. Käsityöläishousut on varustettu riipputaskujen lisäksi myös taka-, etu- ja läppätaskuilla, joissa puhelin, silmälasit ja muut tavarat pysyvät aina käden ulottuvilla. Housujen käyttöiän pidentämiseksi taskut on vahvistettu muun muassa erittäin kulutuksenkestävillä CORDURA®- ja Kevlar®-materiaaleilla.

Läpikotaisin testattuja tuotteita

Valitsemalla MASCOTin käsityöläishousut saat housut, jotka on ”tested to work”. Kyseessä ei ole pelkkä tunnuslause, vaan takuu siitä, että housusi ovat läpikäyneet useita testejä sekä laboratorioissa, testikeskuksissa että todellisilla rakennustyömailla. Teemme näin varmistuaksemme siitä, että tuotteemme ovat mahdollisimman kestäviä ja mukavia käyttää. Työskentelitpä sitten puuseppänä, sähköasentajana, muurarina, maalarina, LVI-asentajana tai muissa käsityöläisammateissa, löydät takuulla MASCOTilta tarpeisiisi soveltuvat käsityöläishousut.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385