MASCOT® WORKWEAR

Työshortsit

Työshortsit ovat välttämättömyys lämpiminä päivinä työskenneltäessä. Halusitpa sitten kevyet tai hieman vahvemmasta materiaalista valmistetut shortsit, MASCOTilla on täysin oikeanlaiset juuri sinulle. Shortsit ovat itsestäänselvyys ulkona lämpiminä kesäpäivinä työskenteleville, mutta työshortsit voivat tulla kyseeseen myös erittäin lämpimissä oloissa töitään tekeville teollisuus-, tuotanto- ja varastotyöntekijöille.

Samat toiminnot kuin pitkissä työhousuissa

Kun valitset MASCOTin työshortsit, sinun ei tarvitse tinkiä monista pitkistä työhousuista tutuista toiminnoista, sillä valikoimaan kuuluvat työshortsit on varustettu erilaisilla taskuilla ja yksityiskohdilla työkalujen, matkapuhelimen, avainten ja muiden tarpeellisten tavaroiden säilyttämistä varten. Shortsiemme taka- ja mittataskut on vahvistettu esimerkiksi CORDURA®-tai Kevlar®-materiaaleilla, mikä pidentää niiden käyttöikää. Jos tarvitset vielä enemmän tilaa, valikoimassa on myös työshortsit riipputaskuilla. Joidenkin shortsien riipputaskut ovat irrotettavissa vetoketjun avulla, kun taskut on tyhjennettävä tai housut pestävä.

MASCOT® UNIQUE - Työshorts

Valitse oikea materiaali

MASCOTin materiaalivaihtoehdot ovat valtavat. Voit valita joustavilla paneeleilla varustetut, täydellisesti joustavat tai lujasta materiaalista valmistetut työshortsit. Joustavista materiaaleista valmistetut shortsit tarjoavat täysin ainutlaatuisen liikkumisvapauden, jolloin shortsit tuntuvat päällä miellyttäviltä koko päivän ajan. Monenlaiset perinteisemmät työshortsit voivat olla tvilli- tai canvasshortseja, joiden suunnittelussa on otettu huomioon tiettyjä laatuominaisuuksia: Canvas on kevyttä ja tukevaa, 100 % puuvillasta valmistettu pehmeä tvilli erittäin miellyttävää ja vahva tvilli erityisen kulutuksenkestävää. Kaikki säilyttävät värinsä ja muotonsa pesukerrasta toiseen. Teollisuusaloilla työskenteleville tarkoitetut MASCOTin työshortsit on puolestaan hyväksytty EN ISO 15797 -standardin mukaisesti, ja ne kestävät teollisuuspesua.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385