MASCOT® WORKWEAR

T-paidat

MASCOTin valikoimasta löydät useita erilaisia T-paitoja. Aina laadukkaiden ja äärimmäisen mukavien T-paitojemme joukosta löydät sekä erityisesti kerrospukeutumista varten suunniteltuja tuotteita että tuotteita, jotka sopivat sellaisenaan täydellisesti työhousuihisi. Jos etsit yksivärisiä yläosia, MASCOT suosittelee, että tutustut MASCOT® CROSSOVER -mallistoon. Se sisältää lyhyt- ja pitkähihaisia yläosia, joissa on joko v-kaula-aukko tai pyöreä kaula-aukko. MASCOTin T-paidat ovat lähtökohtaisesti unisex-mallisia, mutta meiltä löydät myös tuotteita, jotka on istuvuudeltaan suunniteltu erityisesti naisille.

Jos kaipaat yläosaan hiukan piristystä, MASCOT® UNIQUE -mallistosta löydät valikoiman kaksivärisiä tuotteita. MASCOT® ADVANCED -mallisto sisältää puolestaan tuotteita, joissa on tyylikkäitä printtikuvioita. Riippumatta siitä, etsitkö perinteistä mallia vai uusinta uutta, löydät varmasti T-paidan, joka sopii tarpeisiisi.

T-paitoja kaikille aloille

Onko yritykselläsi erityisiä vaatimuksia työvaatteiden värin tai turvallisuusominaisuuksien suhteen? MASCOT vastaa muun muassa tällaisiin tarpeisiin tuotteiden erityisen laajalla värivalikoimalla – löydät varmasti yrityksesi logoon tai tunnusväreihin sopivan värin. Voit muokata T-paidat vastaamaan yritysilmettäsi logopainatuksen avulla.

Jos työskentelet paikassa, joka edellyttää vaatteilta turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, MASCOT voi auttaa sinua. Tuotevalikoimasta löydät nimittäin myös heijastavista materiaaleista valmistettuja T-paitoja, joissa kaikissa on asiaankuuluvat EN ISO 20471 -sertifioidut heijastimet. Sertifiointi varmistaa työntekijän näkyvyyden silloin, kun työtä tehdään riskialttiissa paikoissa.

 

MASCOT® Townsville

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385