MASCOT® WORKWEAR

Pitkähihaiset T-paidat


langørmet T-shirt

Jos tarvitset T-paidan, joka lämmittäisi myös käsivarsiasi, löydät MASCOTin laajasta valikoimasta pitkähihaiset T-paidat niin töihin kuin vapaa-aikaankin. MASCOTin pitkähihaiset T-paidat toimivat hyvin sekä erikseen että muihin yläosiin yhdistettyinä. Voit käyttää pitkähihaista T-paitaa työvaatteiden sisimpänä kerroksena, kun haluat pukeutua kerroksittain. MASCOT® ADVANCED -mallistossa on muun muassa yksi pitkähihainen T-paita, joka on valmistettu nopeasti kuivuvista ja kosteutta siirtävistä materiaaleista. Näin kosteus siirtyy tehokkaasti pois iholta, ja käyttömukavuus ja kehon lämpötila pysyvät optimaalisina huolimatta siitä, teetkö fyysistä työtä kylmissä vai lämpimissä ympäristöissä.

Käyttömukavuus keskiössä

MASCOTin pitkähihaiset T-paidat ovat joko yksi- tai kaksivärisiä, joten voit helposti valita mieleisesi värit ja yhdistää ne muihin MASCOTin työvaatteisiin. MASCOTin pitkähihaiset T-paidat ovat saatavilla modernilla istuvuudella, joka takaa erinomaisen liikkumisen vapauden. Valikoimassa on myös T-paitoja, joiden sisäpuoli ihoa vasten on miellyttävää puuvillaa ja pinta kulutuksenkestävää polyesteria, joten T-paidat kestävät millaista kulutusta tahansa. Lisäksi jotkin MASCOTin pitkähihaiset T-paidat on varustettu niskasauman lisäpehmusteella, jotta sauma ei hiertäisi.

Pysy näkyvissä ja turvassa

Jos työskentelet vaarallisissa paikoissa, joissa vaaditaan näkyvyyttä ja turvallisuutta, MASCOTin valikoimasta löytyvät myös pitkähihaiset T-paidat fluoresoivissa väreissä. Valikoimaan kuuluu myös yksi pitkähihainen T-paitamalli, jonka antistaattiset ja palamista hidastavat ominaisuudet soveltuvat monisuojaavuutta edellyttäviin työtehtäviin.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385