MASCOT® WORKWEAR

Parkatakit

MASCOTilla on työvaatteita kaikkiin sääoloihin ja kaikille toimialoille. Jos tarvitset lämpimän takin talven viimalta suojautuaksesi, MASCOTin valikoimaan kuuluvat lämpimät parkatakit. Parkatakit ovat luonteeltaan tavallisia talvitakkeja pitempiä, joten ne suojaavat selkää ja lantiota erityisen hyvin kylmyydeltä. Parkatakit lämmittävät myös reisiä, mistä on hyötyä kovalla pakkasella.

Parkatakit - MASCOT

MASCOTin parkatakit tarjoavat useita käytännöllisiä toimintoja. Parkatakeissa on eristävä tikkikangasvuori ja moniin kuuluu myös joko irrotettava tikkikangas- tai turkisvuori, joten takkia voidaan käyttää eri lämpötiloissa. Joissakin takeissa on irrotettava, vuorattu huppu, jonka säädettävillä kiristysnyöreillä huppu voidaan saada tiiviisti kasvoja vasten lämmön pitämiseksi hupun sisällä. Muihin takkeihin voidaan kiinnittää huppu antamaan lisäsuojaa kylmältä viimalta.

Monet MASCOTin parkatakit on sertifioitu sekä kylmyydeltä suojaamista koskevan EN 342 -standardin että sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti. Monet takit ovat hengittäviä, tuulenpitäviä ja vettähylkiviä. Jotkut parkatakit on valmistettu MASCOTin kolmikerroksisesta MASCOTEX®-materiaalista, ja takkien teipatut saumat tekevät niistä täysin vedenpitäviä. Fyysisesti raskaaseen työhön soveltuu parhaiten hengittävä parkatakki, joka saa liiallisen lämmön ja kosteuden haihtumaan iholta, jolloin käyttäjä pysyy lämpimänä ja kuivana. MASCOTin valikoimaan kuuluu myös yksi parkatakkimalli, jossa on BEARNYLON®-pintamateriaalia. BEARNYLON® on likaa ja vettähylkivä materiaali, jonka erinomainen kulutuksenkestävyys pidentää takin käyttöikää.

Rakennustyömailla tai rautatiekiskoilla työskentelevien on erityisen tärkeää näkyä ympäristölleen kaikista kulmista niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. MASCOTin fluoresoivista materiaaleista valmistetut ja heijastintehosteilla varustetut parkatakit on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Saatavilla on myös monisuojaava parkatakki, jossa on antistaattisia, hapoilta suojaavia ja palamista hidastavia ominaisuuksia.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385