MASCOT® WORKWEAR

Softshell-takit

Syksyn ja kevään välikausina on tärkeää, että päällysvaatteet suojaavat vaihtelevilta sääolosuhteilta. MASCOTilta löydät laajan valikoiman softshell-takkeja, jotka sopivat täydellisesti viileään ja kosteahkoon säähän. Suurin osa softshell-takeistamme on vettähylkiviä, tuulenpitäviä ja hengittäviä. Se tarkoittaa, että kevyt sade ja tuuli eivät tunkeudu takin sisään, mutta liiallinen kuumuus haihtuu silti pois. Pysyt siis lämpimänä ja kuivana takin alla koko pitkän työpäivän ajan. Yhdessä malleista on lisäksi pehmeä fleecevuori, joka on lämmin ja miellyttävä yllä.

MASCOT softshell

MASCOTin softshell-takkeja on saatavilla useissa eri malleissa, joiden joukosta löydät varmasti omaan työhösi ja makuusi sopivimman. Useissa takeissa on muotoonleikatut hihat, jotka parantavat liikkumisen vapautta entisestään. Jotta vesi ei tunkeutuisi vaatteen sisään, joissakin malleissa ei ole ollenkaan saumoja hartia-alueella, jonne sateella on tapana osua ensimmäisenä. Yhteistä kaikille softshell-malleille on, että niissä on useita toiminnallisia taskuja. Joissakin malleissa on myös rintatasku, jossa on käyttöä helpottava ja täydellisesti puhelimelle sopiva pystysuora vetoketju. Softshell-takkimme ovat luonnollisesti saatavilla useissa eri väreissä sekä suojavaatetuksessa käytettävissä heijastavissa väreissä. Osassa malleista on tummaa kangasta niissä kohdissa, jotka eniten altistuvat kulutukselle. Tämän ansiosta takki näyttää puhtaalta pidempään.

Hi-vis softshell - modelMASCOT softshell - mandmodel - softshelljakke

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385