MASCOT® WORKWEAR

Työhousut

MASCOT on tunnettu laajasta ja aina ajankohtaisesta korkealaatuisten työhousujen valikoimastaan. Alastasi riippumatta työskentelet turvallisesti ja mukavasti MASCOTin kulutuksenkestävissä housuissa.

Työhousuja valitessa on otettava huomioon monia eri asioita. Aivan ensimmäiseksi on erittäin tärkeää valita oikea koko ja lahkeenpituus. MASCOTin valikoimasta löytyy jopa 21 eri kokoa (vyötärö) ja neljä eri lahkeenpituutta. Sen lisäksi joidenkin työhousumallien lahjetta voi pidentää vielä entisestään. Oikealla lahkeen-/askelpituudella on merkitystä esim. sen kannalta, että polvitaskut istuvat oikein. MASCOTilla on myös laaja valikoima asusteita, kuten polvipehmusteita, vöitä ja riipputaskuja, jotka lisäävät MASCOT-työhousujen toiminnallisuutta.

Kulutuksenkestävyys on myös olennaista, jotta polviin ja taskuihin ei ilmesty reikiä jo lyhyen käytön jälkeen. Sen vuoksi MASCOT tekee yhteistyötä CORDURA®- ja Kevlar®-kangasmerkkien kanssa, joista ensimmäinen on tunnettu kulutuksenkestävyydestään ja toinen repäisylujuudestaan. Kun työhousut on vahvistettu tarkkaan valituista kohdista, kestävät ne kovaa kulutusta viikosta toiseen.Valitse oikeat housut
Työhousuja ostettaessa ei riitä, että valitset vain oikean värin, oikeat toiminnot ja sopivan istuvuuden. Housujen materiaalilla ja painolla on myös merkitystä.

Housut Dyneema®-polvitaskuilla ja irrotettavilla riipputaskuilla, neljään suuntaan joustava, kevyt Housut CORDURA®-polvi- ja -riipputaskuilla, joustavat paneelit, hyvä kulutuksenkestävyys
17031-311
Vettähylkivästä, neljään suuntaan joustavasta kankaasta valmistetut housut, joissa on erinomainen liikkumisen vapaus. Sekä kevyet että erittäin kulutuksenkestävät. Irrotettavat riipputaskut ja Dyneema®-vahvistetut polvitaskut.
15031-010
Erittäin mukavat ja kulutuksenkestävät housut Sisältävät runsaasti joustavaa materiaalia, joka etenkin polvien ja lantion kohdalla parantaa liikkumisen vapautta huomattavasti.
 
Housut CORDURA®-polvitaskuilla, hyvä kulutuksenkestävyys Housut CORDURA®-polvi- ja -riipputaskuilla, kevyt
12179-203 
Kulutuksenkestävät housut CORDURA®-vahvistetuilla polvilla. Sisäpuolen TENCEL®-materiaali siirtää kosteutta iholta ja säätelee lämpötilaa. Kudontatapa antaa kankaalle tyylikkään rosoisen ilmeen.
17631-442 
Kevyet ja erittäin kestävät housut. Säädettävät CORDURA®-riipputaskut ja lisätaskuja työkaluille. Housut soveltuvat teollisuuspesuun.
Housut CORDURA®-polvitaskuilla, kevyt Housut, reisitaskuilla, erittäin kevyt
12679-422
Kevyet ja erittäin kestävät housut, joissa on kulutuksenkestävät CORDURA®-polvitaskut ja hyvä istuvuus. Housut soveltuvat teollisuuspesuun.
16179-230 
Erittäin kevyet housut lämpimiin olosuhteisiin. CORDURA®-vahvistukset kulutukselle altistuvissa kohdissa pidentävät housujen käyttöikää. Paljon puuvillaa sisältävä kangas on erittäin imukykyinen.
   
Housut Kevlar®-polvitaskuilla, hyvä kulutuksenkestävyys Farkut polvitaskuilla, erittäin hyvä kulutuksenkestävyys
05079-010
Klassikkohousut, joissa on testattu istuvuus, hyvä liikkumisen vapaus ja jotka tukevat kaikkia liikkeitä. Kevlar®-polvitaskut pidentävät housujen käyttöikää.
15179-207
Erittäin mukavat farkkukankaiset työhousut. Sisältävät suurimmaksi osaksi puuvillaa, johon on yhdistetty kulutuksenkestävää CORDURA®-materiaalia. Ergonominen, matalavyötäröinen istuvuus. Kulutuksenkestävät CORDURA®-polvitaskut. 

 

 

Lukematon määrä ominaisuuksia

 

MASCOT-työhousuissa on lukematon määrä ominaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka tekevät työpäivästä tehokkaamman ja mukavamman. MASCOT-housuissa kulutuksenkestävyys ja hyvä istuvuus ovat vakio-ominaisuuksia. Niiden lisäksi löydät työhousuihisi useita eri yksityiskohtia ja toimintoja MASCOTin laajasta valikoimasta:

 

Kolminkertainen saumaus

Ergonominen istuvuus

Polvitaskut

Riipputaskut

Pitkä/normaali/lyhyt lahkeenpituus

Heijastintehosteet

Joustava kangas

Kevyt

Vedenpitävä

Tuulenpitävä

Hengittävä

CORDURA®-vahvikkeet

Kevlar®-vahvikkeet

 

 

 

Katso tästä, kuinka voit kätevästi pidentää työhousujasi 3 cm. Se on käytännöllistä, jos tarvitsemasi lahkeenpituus on kahden eri pituuden välissä. Muun muassa MASCOT® Madrid ja MASCOT® Adra -housuissa on tämä ominaisuus:

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385