MASCOT® WORKWEAR

Työhousut

MASCOT on tunnettu laajasta ja aina ajankohtaisesta korkealaatuisten työhousujen valikoimastaan. Alastasi riippumatta työskentelet turvallisesti ja mukavasti MASCOTin kulutuksenkestävissä housuissa.

Työhousuja valitessa on otettava huomioon monia eri asioita. Aivan ensimmäiseksi on erittäin tärkeää valita oikea koko ja lahkeenpituus. MASCOTin valikoimasta löytyy jopa 21 eri kokoa (vyötärö) ja neljä eri lahkeenpituutta. Sen lisäksi joidenkin työhousumallien lahjetta voi pidentää vielä entisestään. Oikealla lahkeen-/askelpituudella on merkitystä esim. sen kannalta, että polvitaskut istuvat oikein. MASCOTilla on myös laaja valikoima asusteita, kuten polvipehmusteita, vöitä ja riipputaskuja, jotka lisäävät MASCOT-työhousujen toiminnallisuutta.

Kulutuksenkestävyys on myös olennaista, jotta polviin ja taskuihin ei ilmesty reikiä jo lyhyen käytön jälkeen. Sen vuoksi MASCOT tekee yhteistyötä CORDURA®- ja Kevlar®-kangasmerkkien kanssa, joista ensimmäinen on tunnettu kulutuksenkestävyydestään ja toinen repäisylujuudestaan. Kun työhousut on vahvistettu tarkkaan valituista kohdista, kestävät ne kovaa kulutusta viikosta toiseen.

Kulutuksenkestävyyttä, joustavaa kangasta ja paljon muuta

 

MASCOT® Adra ja MASCOT® Madrid ovat hyviä esimerkkejä ainutlaatuisista työhousuistamme. Ne on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista, mutta niiden toiminnot poikkeavat hiukan toisistaan. Huomattavin ero on se, että MASCOT® Madrid -housuissa on helposti muunneltavissa olevat riipputaskut. Molemmissa housuissa on taskut polvipehmusteille ja erittäin toiminnallinen, monikerroksinen reisitasku sekä magneetilla sulkeutuva tasku puhelimelle tai tabletille. CORDURA®- ja Kevlar®-materiaalien käyttö tekee housuista uskomattoman kulutuksenkestävät, mikä on olennaista kaikissa käsityöammateissa. Joustava materiaali polvissa ja housunkauluksessa lisää liikkumisen vapautta ennennäkemättömällä tavalla.

 

MASCOT® Adra

MASCOT Adra

 

MASCOT® Madrid

MASCOT Madrid

 

Molemmissa työhousuissa on lisävahvikkeet tarkkaan valituissa kohdissa sekä reisitaskut, mittatasku ja polvipehmustetaskut. MASCOT® Madrid -malli on lisäksi varustettu riipputaskuilla, kun taas MASCOT® Adra -housuissa on erillinen tasku veitselle vasemmassa reidessä.

 

Ominaisuuksia - MASCOT® Adra & MASCOT® Madrid

 

vahvistetulla mittataskulla

 

Työhousut vahvistetulla mittataskulla, jonka ulkopuolella on pieni tasku.
CORDURA®-kaistale

 

Pidennetty CORDURA®-kaistale lahkeen suussa varmistaa kulutuksenkestävyyden myös silloin, kun housunlahkeet on kääritty ylös.
Matalan vyötärön

 

Matalan vyötärön ja muotoonleikatun housunkauluksen ansiosta housut myötäilevät ja tukevat vartalon kaikkia liikkeitä.
vasaralenkit

 

Työhousut, joissa on vasaralenkit sekä lisälenkkejä työkaluille, tarjoavat monia mahdollisuuksia.
pidentää

 

Voidaan pidentää 3 cm:llä kätevästi ratkomalla takaosan punaista tikkausta.
reisitaskuun puhelimen

 

Takimmaiseen reisitaskuun mahtuu pieni tablettitietokone – etummaista voi säätää puhelimen koon mukaan.
kulutuksenkestävyys Etutaskujen

 

Etutaskujen hyvä kulutuksenkestävyys on varmistettu CORDURA®-vahvikkeilla, mikä on tärkeää erityisesti silloin, kun taskuihin ripustetaan työkaluja. (Koskee vain MASCOT® Adra -mallia)
polvitaskut Työhousut, joissa on polvitaskut kulutuksenkestävästä CORDURA®-materiaalista – polvipehmusteiden asennus yläkautta läpän alta, jotta taskuun ei kertyisi likaa.
 

 

 

Lukematon määrä ominaisuuksia

 

MASCOT-työhousuissa on lukematon määrä ominaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka tekevät työpäivästä tehokkaamman ja mukavamman. MASCOT-housuissa kulutuksenkestävyys ja hyvä istuvuus ovat vakio-ominaisuuksia. Niiden lisäksi löydät työhousuihisi useita eri yksityiskohtia ja toimintoja MASCOTin laajasta valikoimasta:

 

Kolminkertainen saumaus

Ergonominen istuvuus

Polvitaskut

Riipputaskut

Pitkä/normaali/lyhyt lahkeenpituus

Heijastintehosteet

Joustava kangas

Kevyt

Vedenpitävä

Tuulenpitävä

Hengittävä

CORDURA®-vahvikkeet

Kevlar®-vahvikkeet

 

 

 

Katso tästä, kuinka voit kätevästi pidentää työhousujasi 3 cm. Se on käytännöllistä, jos tarvitsemasi lahkeenpituus on kahden eri pituuden välissä. Muun muassa MASCOT® Madrid ja MASCOT® Adra -housuissa on tämä ominaisuus:

 

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385