MASCOT® WORKWEAR

Tuoteuutuudet 2018

Muoti muuttuu koko ajan, ja niin tekevät myös työvaatteita koskevat vaatimukset. MASCOT haluaa tarjota työvaateratkaisuja, jotka vastaavat käyttäjien vaatimuksiin ja täyttävät heidän tarpeensa liikkumisen vapauden, kulutuksenkestävyyden sekä tuulelta ja sateelta suojautumisen suhteen.
Vuonna 2018 täydennämme mallistojamme tuotteilla, jotka muun muassa suojaavat erilaisilta sään aiheuttamilta haasteilta ja lisäävät käyttäjän näkyvyyttä riskialttiissa paikoissa ja pimeällä.

Seuraavassa esittelemme vuoden 2018 tuoteuutuutemme mallistoittain:MASCOT® ADVANCED
MASCOT® ADVANCED on uusi vallankumouksellinen työvaatemallisto, jossa on käytetty joustavia materiaaleja. Mallisto laajenee keväällä 2018 shortseilla, joissa on irrotettavat riipputaskut, sekä polvi- ja riipputaskuttomilla housuilla. Kummatkin on valmistettu samasta neljään suuntaan joustavasta materiaalista kuin malliston muutkin housut.

Tutustu malliston tuotteisiin täällä: MASCOT® ADVANCEDMASCOT® HARDWEAR

Kattava mallisto kulutuksenkestäviä, modernisti istuvia työvaatteita. Vaatteissa on helppo liikkua ja niillä on tyylikäs katu-uskottava ilme.

Tutustu malliston tuotteisiin täällä: MASCOT® HARDWEAR
MASCOT® SAFE
MASCOTilla on yksi markkinoiden laajimmista suojavaatetusvalikoimista. Näkyvyys on ratkaisevan tärkeää erityisesti silloin, kun työskennellään riskialttiissa paikoissa tai paikoissa, joissa valoa on vähän.

Tutustu näkyvien työvaatteiden valikoimaan täällä: MASCOT® SAFE
MASCOT® COMPLETE

Saat suurimman hyödyn työvaatteistasi, kun täydennät kokonaisuuden oikeanlaisilla asusteilla, kuten vyöllä, polvipehmusteilla ja sukilla.

Tutustu malliston tuotteisiin täällä: MASCOT® COMPLETE


Napsauta tuotetta, niin näet yksittäisen tuotteen ominaisuudet, värit ja kuvatMASCOT® FOOTWEAR
 
Uuden sukupolven MASCOT-turvajalkineet ovat nyt saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri maan.

Tutustu malliston tuotteisiin täällä: MASCOT® FOOTWEAR


 

Tuoteluettelo

MASCOT® SAFE

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385