MASCOT® WORKWEAR

Tuoteuutuudet 2017

MASCOT lanseeraa runsaasti tuoteuutuuksia vuonna 2017. Tällä sivulla näet kaikki MASCOTin tuoteuutuudet kategorioihin jaoteltuina, minkä ansiosta löydät juuri sen tuotteen, jota etsit.

T-paidat

Paidat

Neulepaidat

Collegepaidat

Takit

Liivit

   
     

Housut

 

Näkyvät tuotteet

 

Turvajalkineet

 

Napsauta haluamaasi kategoriaa saadaksesi lisätietoa tuoteuutuuksista.

 

 

 

T-paidat

 

 

   

MASCOTin T-paitojen modernit painatukset antavat työvaatteille persoonallisen ilmeen. T-paidat on tarkoitettu käsityöläisille, jotka tuntevat oman tyylinsä eivätkä halua pukeutua univormuun työaikana. Moderni, vartalonmyötäinen istuvuus takaa erittäin hyvän liikkumisen vapauden, jota tarvitaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

 

Pidä huolta kehon lämpötilan hyvästä ja miellyttävästä säätelystä. Uudet kosteutta siirtävät ja nopeasti kuivuvat toiminnalliset T-paidat ja poolopaidat hoitavat hommat jopa silloin kun liikut paljon. Kankaassa on antibakteerinen käsittely, joka ehkäisee hajujen syntymistä.

 

 

 

 

 

 

 

Paidat

 

 

    MASCOT esittelee vuonna 2017 useita erilaisia paitoja. Sekä oxford- ja popliinikankaiset klassiset paidat että käsityöläisille tarkoitetut tyylikkäät paidat antavat työvaatteille yksilöllisen ilmeen. Pitääkö paidan olla napitettu kiinni? Entä pitääkö hihat kääriä ylös vai voivatko ne olla auki, jotta tyylikäs T-paita tulee näkyviin? Mahdollisuuksia oman persoonallisen leiman jättämiseen työvaatteisiin on runsaasti.

 

MASCOT lanseeraa yhteensä kymmenen paitaa. Löydät muun muassa klassisia paitoja vaaleansinisinä ja valkoisina sekä tyylikkäitä farkkukankaisia paitoja, joita voi yhdistellä muihin työvaatteisiin lähes kaikilla ajateltavissa olevilla tavoilla trendikkään ja rennon ilmeen aikaansaamiseksi.

 

 

 

 

 

 

Neulepaidat

 

 

   

Täysin uudenlainen neulemateriaali, jossa uuden tekniikan avulla kolme kerrosta kangasta on ”hitsattu” yhteen: Pintakerros on neulosta, sisäpuoli on fleeceä ja niiden välissä on vedenpitävä kalvo. Se tekee neulepaidoista joustavia, hengittäviä, tuulenpitäviä ja vettähylkiviä aivan kuten softshell. Hihojen kyljenpuoleiselle sivuille ja kylkiin on käytetty ohuempaa kangasta, mikä takaa optimaalisen liikkumisen vapauden ja mukavuuden.

MASCOTin valikoimaan lisätään vuonna 2017 kaksi tyylikästä merinovillaneulepaitaa. Jos etsit neuletta pyöreällä tai V:n muotoisella pääntiellä, löydät varmasti etsimäsi MASCOTin uusien neulepaitojen joukosta.

 

 

 

 

 

 

 

Collegepaidat

 

 

     

MASCOT esittelee joukon uusia yläosia käsityöläisille, jotka haluavat erottua joukosta sekä vapaa-ajalla että töissä. Nykypäivän käsityöläiset, jotka arvostavat kulutuksenkestävissä työvaatteissa etenkin tyyliä ja muotoilua, saavat MASCOTin uusien collegepaitojen myötä sekä erinomaista mukavuutta että modernia vartalonmyötäistä istuvuutta ja tyylikkyyttä.

 

 

 

 

 

 

 

Takit

 

 

    Hyvä takki, joka suojaa tuulelta ja sään vaikutuksilta, on tärkeä. MASCOT lanseeraa muun muassa joustavakankaisia takkeja, jotka tarjoavat voittamatonta mukavuutta ja liikkumisen vapautta. Eräässä takissa on käytetty MASCOTin uutta ja innovatiivista sekä kevyttä ja hengittävää CLIMASCOT®-vuorimateriaalia, joka vie vain vähän tilaa kokoon puristettuna. CLIMASCOT®-materiaalista valmistetulla lämpötakilla on erittäin hyvät eristysominaisuudet.

 

 

 

 

 

 

 

Liivit

 

 

     

Kevyt, joustava ja eristävä. Tuotteita voi käyttää sellaisenaan, mutta ne toimivat täydellisesti myös eristävänä kerroksena takin alla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Housut

 

 

    Tyylikkäät housut, joissa on ihanteellinen istuvuus ja hyvä kulutuksenkestävyys, ovat tärkeät. MASCOT® ADVANCED -mallistossa lanseerataan housuja, jotka valmistetaan uudelleen kehitetystä ja täysin ainutlaatuisia ominaisuuksia sisältävästä supermateriaalista nimeltään Stretch, Strong, Lightweight. Housut on valmistettu neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka tarjoaa voittamatonta mukavuutta ja liikkumisen vapautta samalla kun kulutuksenkestävyys säilyy erinomaisena. Jos sen sijaan haluat housut, jotka näyttävät farkuilta mutta vastaavat kulutuksenkestävyydeltään työhousuja, ovat MASCOTin uudet työfarkut etsimäsi housut. Kolmet farkut, joissa on poikkeuksellinen kulutuksenkestävyys ja hyvä istuvuus, mutta jotka erilaiset toiminnot.

 

MASCOTilta löydät housut haluamillasi toiminnoilla. Vuoden 2017 uutuuksiin kuuluu housuja riipputaskuilla tai ilman, kun taas osassa on polvitaskut ja osassa vain olennaisimmat työtaskut, kuten reisi- ja mittataskut. Näiden lisäksi valikoimassa on housuja, joiden lahkeissa on heijastimet. MASCOTin vuoden 2017 uutuuksiin sisältyy myös shortsit, joissa on irrotettavat riippu- ja polvitaskut.

 

 

 

 

 

 

Näkyvät tuotteet

 

 

    Näkyvyys ja turvallisuus ovat tärkeitä suuririskisillä alueilla työskenneltäessä. MASCOT® SAFE SUPREME -malliston tuotteita voi yhdistellä toivotun sertifiointiluokituksen aikaansaamiseksi. Yhdistämällä kaksi yksittäistä ISO EN 20471 -standardin mukaista tuotetta, saat asukokonaisuuden, jolla on luokan 3 sertifiointi. Yksinkertainen kirjainjärjestelmä opastaa sinua turvavaatetuksesi kokoamisessa. Tuoteryhmän kirjain löytyy yksittäisen tuotteen alta MASCOTin sivustolta.

 

MASCOT lanseeraa yhteensä neljä uutta tuotetta MASCOT® SAFE SUPREME -mallistossaan vuonna 2017. Löydät muun muassa erilaisilla toiminnoilla varustettuja housuja sekä varoliivin, joka on hyväksytty ISO EN 20471 -standardin luokan 3 mukaisesti.

 

 

 

 

 

 

Turvajalkineet

 

 

     

FLEX-mallisto merkitsee vapautta jaloillesi. Vapaus merkitsee useiden tuntien mukavuutta jalkoja väsyttämättä. Kengän takaosa tukee ja antaa vakautta jalalle samalla, kun jalan etuosan liikkeille on hyvin tilaa. Jalkineet on lisäksi varustettu sisäpohjalla, jossa on optimoitu, lättäjalkataipumusta ehkäisevä jalkaholvin tuki.

 

 

 

 

 

Join the Workwear Revolution

 

 

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385