MASCOT® WORKWEAR

The Workwear Revolution

Uuden sukupolven työvaatteet mullistavat työvaatealan integroidulla suunnittelullaan, joka takaa 100-prosenttisen joustavuuden, hyvän kulutuksenkestävyyden ja keveyden. Uudenlainen polviosan muotoilu täydentää työhousuja ja tarjoaa käyttäjille kulutusta erinomaisesti kestävän polven, joka joustaa neljään suuntaan.

Liikkumisen vapaus, mukavuus ja hyvä kulutuksenkestävyys ovat tärkeitä elementtejä työvaatteissa, ja kankaan ominaisuudet vaikuttavat siihen, miten tuote toimii eri työtilanteissa. MASCOT ymmärtää oikeanlaisten työvaatteiden tärkeyden. Siksi käytimme useita kuukausia kehittäessämme ja viimeistellessämme materiaalia, joka on uusien, neljään suuntaan joustavien ja erittäin kulutuksenkestävien tuotteidemme kantava voima.

 

Kun uusi supermateriaali yhdistetään polviosan täysin uudenlaiseen vallankumoukselliseen muotoiluun, tulokseksi saadaan tulevaisuuden työhousut. Polvipehmusteet laitetaan paikoilleen sivusta – ei ylä- tai alakautta. Polvitaskut hengittävät niiden sivussa olevan tuuletusvetoketjun ansiosta, mikä lisää polviasennossa työskentelemisen mukavuutta. Samalla kapea istuvuus takaa sen, että polvitaipeeseen ei jää ylimääräistä hiertävää kangasta.

 

Erinomainen kulutuksenkestävyys on tärkeää housujen polvissa, joissa kulutuksen- ja pistonkestävät CORDURA®- ja Kevlar®-materiaalit takaavat kulutuksenkestävyyden. Aina välillä työ vaatii kuitenkin vieläkin parempaa kulutuksenkestävyyttä. Siksi MASCOT on kehittänyt uudenlaista polviosaa varten uuden materiaalin, joka joustavuuden ja paremman mukavuuden lisäksi yhdistää CORDURA®- ja Kevlar®-materiaaleihin Dyneema®-kuitua, mikä takaa aivan omaa luokkaansa olevan kulutuksenkestävyyden.

 

Integrated design

 

MASCOTin tulevaisuuden työvaatteet ovat täysin integroituja. Integroidut taskut ovat ihanteellisen ergonomisen istuvuuden edellytys, mutta ne mahdollistavat myös tuotteen toimintojen hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla. Nelisuuntaiseen joustavuuden, hyvän kulutuksenkestävyyden, keveyden ja vettähylkivän pintakerroksen yhdistelmä on täysin ainutlaatuinen ja saa aikaan parhaat työvaatteet tulevaisuuden käsityöläisille.

Materiaalivalintojen, toimintojen ja taskujen ajatteleminen uudella tavalla on tuottanut tulokseksi vaatteita, joita tuskin huomaat ylläsi!

 

CORDURA logo   Kevlar logo

Dyneema® ja Dyneema®, the world’s strongest fiber™ ovat DSM-yhtiön rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tavaramerkkien käyttö on kielletty ilman erillistä lupaa.

 

Kangaslaatu 311 - Aivan uusi huippumateriaali

MASCOT lanseeraa kolme housumallia ja yhden työtakin, jotka on valmistettu uudesta, ainutlaatuisesta supermateriaalista: STRETCH - STRONG - LIGHTWEIGHT. Uusi kangaslaatu on valmistettu nelisuuntaisesta joustomateriaalista, eli se joustaa kaikkiin suuntiin, antaa uskomattoman liikkumisen vapauden ja on erittäin kulutuksenkestävä. Housut sopivat täydellisesti niin naisille kuin miehillekin.

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385