MASCOT® WORKWEAR

Uutiset ja lehdistö

Turvajalkineisiin kannattaa panostaa

5.7.2018
Työskentely ankarissa olosuhteissa voi rasittaa koko kehoa. Turvasaappaat ja niiden suojaavat ominaisuudet ovat ehdottoman tärkeitä liukastumisten, kompastumisten ja putoamisten ehkäisemiseksi. Huolella valitut turvajalkineet auttavat keskittymään itse työhön, koska loukkaantumisia ei tarvitse pelätä.
Lisätietoja

MASCOT® ADVANCED palkittiin vuoden 2018 PPE-innovaationa

21.6.2018
MASCOT® ADVANCED -työvaatesarja toi MASCOTille jo vuoden toisen palkinnon. Professional Clothing Award -tilaisuudessa myönnetty ”PPE innovation of the year 2018” on arvokas tunnustus ja todiste sarjan erinomaisista ominaisuuksista.
Lisätietoja

Joustavat ja kulutuksenkestävät shortsit ja polvihousut

8.5.2018
Kuumina ja kiireisinä kesäpäivinä tarvitaan kevyitä työvaatteita, joissa voi liikkua vapaasti. Taskut täynnä työkaluja ahkeroivalle käsityöläiselle suosittelemme MASCOT® ADVANCED -malliston 17049-polvihousuja ja 17149-shortseja.
Lisätietoja

Näitä housuja ei tee mieli riisua

2.5.2018
Voisivatko työhousut olla niin mukavan tuntuiset, ettei niitä tee mieli riisua? MASCOT® ADVANCED -housut on valmistettu neljään suuntaan joustavasta kankaasta, joka takaa täydellisen liikkumisen vapauden. Joustavuuden lisäksi kangas on erittäin kevyttä ja kestää kovaakin kulutusta.
Lisätietoja

Uusi kevään/kesän MASCOT® WORKWEAR -käsityöläislehti esittelee työvaatteiden uusimmat trendit

1.5.2018
60 sivua inspiroivia artikkeleita, tuotearvioita käsityöläisiltä eri puolilta Eurooppaa ja tuote-esittelyitä, jotka auttavat valitsemaan omiin töihisi oikeat välineet. Lehteä on jaossa valituilla jälleenmyyjillä, ja siihen voi tutustua myös verkossa, jossa lyhyet videot täydentävät tekstejä.
Lisätietoja

Uudessa takissa jousto ja vahvuus yhdistyvät kevyeen materiaaliin

12.3.2018
Takki on valmistettu uudesta neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka on lisäksi erittäin vahvaa ja kevyttä.
Lisätietoja

Kevyt ja joustava talvitakki sekä kuoritakki MASCOTilta

18.1.2018
MASCOT haluaa kumota käsityksen, jonka mukaan lämmin talvitakki on aina myös paksu ja painava. Lanseeraamme nyt kevyen talvitakin ja kuoritakin, jotka on valmistettu neljään suuntaan joustavasta materiaalista. Takit ovat lisäksi erittäin kulutuksenkestäviä ja hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä.
Lisätietoja

MASCOT on Audin virallinen vaatetoimittaja Formula E - Luokassa

1.12.2017
Kun Formula E -luokan neljäs kausi starttaa, tanskalainen MASCOT toimii Audi Motorsportin kumppanina varikolla. MASCOTista on tullut Audin tehdastallitiimin virallinen vaatetoimittaja FIA Formula E -luokan mestaruussarjassa, joka on maailman ensimmäinen kokonaan yksipaikkaisilla sähköautoilla ajettava katukisasarja.
Lisätietoja

MASCOT® SAFE SUPREME -mallistossa on lukemattomia korkeimpien turvaluokitusten tuotteiden yhdistelymahdollisuuksia

1.11.2017
MASCOTin sertifioitu suojavaatetusvalikoima on yksi markkinoiden laajimmista. Työvaatteiden tavoin myös suojavaatetus on jaettu eri mallistoihin. MASCOT® SAFE SUPREME -mallisto on hyvä valinta silloin, kun tarvitaan kaksivärisiä, innovatiivisista materiaaleista valmistettuja toiminnallisia suojavaatteita.
Lisätietoja

Uusi, ennätyksellisen paksu MASCOT-luettelo

31.10.2017
MASCOT on juuri julkaissut uuden tuoteluettelon. Luettelo sisältää monia uutuuksia, joista yksi on täysin uusi vuoden 2017 MASCOT® ADVANCED -mallisto tänä syksynä lanseerattavine useine T-paitoineen, puseroineen ja takkeineen. MASCOT® ADVANCED -työvaatteet on tarkoitettu rakennusalalle ja niissä on uusia värejä ja ominaisuuksia sekä uusia sataprosenttisesti joustavia materiaaleja niin housuissa, puseroissa kuin takeissakin. Luettelosta löydät myös upouuden kevyiden ja joustavien turvajalkineiden MASCOT® FOOTWEAR FLEX -malliston.
Lisätietoja
 

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385