MASCOT® WORKWEAR

Uutiset ja lehdistö

Kevyt ja joustava talvitakki sekä kuoritakki MASCOTilta

18.1.2018
MASCOT haluaa kumota käsityksen, jonka mukaan lämmin talvitakki on aina myös paksu ja painava. Lanseeraamme nyt kevyen talvitakin ja kuoritakin, jotka on valmistettu neljään suuntaan joustavasta materiaalista. Takit ovat lisäksi erittäin kulutuksenkestäviä ja hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä.
Lisätietoja

MASCOT on Audin virallinen vaatetoimittaja Formula E - Luokassa

1.12.2017
Kun Formula E -luokan neljäs kausi starttaa, tanskalainen MASCOT toimii Audi Motorsportin kumppanina varikolla. MASCOTista on tullut Audin tehdastallitiimin virallinen vaatetoimittaja FIA Formula E -luokan mestaruussarjassa, joka on maailman ensimmäinen kokonaan yksipaikkaisilla sähköautoilla ajettava katukisasarja.
Lisätietoja

MASCOT® SAFE SUPREME -mallistossa on lukemattomia korkeimpien turvaluokitusten tuotteiden yhdistelymahdollisuuksia

1.11.2017
MASCOTin sertifioitu suojavaatetusvalikoima on yksi markkinoiden laajimmista. Työvaatteiden tavoin myös suojavaatetus on jaettu eri mallistoihin. MASCOT® SAFE SUPREME -mallisto on hyvä valinta silloin, kun tarvitaan kaksivärisiä, innovatiivisista materiaaleista valmistettuja toiminnallisia suojavaatteita.
Lisätietoja

Uusi, ennätyksellisen paksu MASCOT-luettelo

31.10.2017
MASCOT on juuri julkaissut uuden tuoteluettelon. Luettelo sisältää monia uutuuksia, joista yksi on täysin uusi vuoden 2017 MASCOT® ADVANCED -mallisto tänä syksynä lanseerattavine useine T-paitoineen, puseroineen ja takkeineen. MASCOT® ADVANCED -työvaatteet on tarkoitettu rakennusalalle ja niissä on uusia värejä ja ominaisuuksia sekä uusia sataprosenttisesti joustavia materiaaleja niin housuissa, puseroissa kuin takeissakin. Luettelosta löydät myös upouuden kevyiden ja joustavien turvajalkineiden MASCOT® FOOTWEAR FLEX -malliston.
Lisätietoja

Pukeudu kerroksittain ja mukavasti koko talven

25.10.2017
Kylmä vuodenaika lähestyy, ja nyt on oikea aika alkaa varustautua talvisen sään varalle. Voit tietenkin ostaa paksuimman takin, jonka suinkin löydät, jos haluat varmasti välttää palelemisen. Mutta voit myös täydentää vaatekaappiasi muutamilla kevyillä ja toiminnallisilla kerroksilla, joilla pärjäät niin nollakelillä, pakkasella kuin räntäsateellakin.
Lisätietoja

MASCOT palkittiin johtavana työvaatevalmistajana

24.10.2017
Laajan työvaatemarkkinoita käsittelevän analysointityön tuloksena tanskalainen MASCOT vastaanotti Lontoossa 2017 European Product Leadership Award -palkinnon.
Lisätietoja

MASCOT lanseeraa kevyiden ja joustavien jalkineiden malliston

19.10.2017
Uuden sukupolven MASCOT-turvajalkineet ovat nyt saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri maan. Jalkineet on valmistettu kevyistä materiaaleista, joten niiden kokonaispaino on markkinoiden alhaisimpia. Samalla päkiäosan joustavuus on aivan omaa luokkaansa. Jätä hyvästit painaville ja jäykille työkengille, jotka kipeyttävät jalat ja selän.
Lisätietoja

Uudessa takissa jousto ja vahvuus yhdistyvät kevyeen materiaaliin

12.10.2017
MASCOT on lanseerannut ohuen ja kevyen joustavan takin. Takki on valmistettu uudesta neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka on lisäksi erittäin vahvaa ja kevyttä.
Lisätietoja

Kevyet, 100-prosenttisesti joustavat työhousut

12.6.2017
MASCOT jatkaa nyt aloittamaansa työvaatteiden vallankumousta lanseeraamalla kolmet housut ja yhdet shortsit, jotka joustavat neljään suuntaan. Eikä siinä kaikki. Housujen ominaisuuksia ovat myös hyvä kulutuksenkestävyys, innovatiivinen polven muotoilu ja ainutlaatuinen liikkumisen vapaus.
Lisätietoja

Persoonallinen tyyli myös työajalla

27.3.2017
Tänä keväänä MASCOT esittelee MASCOT® FREESTYLE -malliston uudet paidat, collegepaidat ja T-paidat. Uudet mallit on suunniteltu käsityöläisille, jotka haluavat erottua joukosta sekä vapaa-ajalla että töissä. Tee arkipäivästäsi yksilöllinen yhdistelemällä uusia yläosia perinteisiin työvaatteisiin.
Lisätietoja
 

MASCOT on Facebook (English)

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385