MASCOT® WORKWEAR

Kulissien takana

Ammattilaisjalkapalloilijat pukeutuivat työvaatteisiin, kun MASCOTin kuvaustiimi saapui jalkapallostadionille eräänä maanantaiaamuna. Siirrytään kameran taakse.

Kuvauksissa oli mukana neljä innostunutta Silkeborg IF:n ammattilaispelaajaa. Pyrimme saamaan kuvia maalivahti Thomas Nørgaardin torjunnoista yläriman alla, Ari Mohr Johnsonin suorittamista volley-potkuista, Jeppe Illumin liukutaklauksista sekä Frank Hansenin liu’uista kentällä hurrauksineen. Kaikki tämä MASCOT-työvaatteissa ja -turvajalkineissa. Kuvien neljässä eri tilanteessa näkyy joitakin MASCOT-työvaatteiden keskeisiä ominaisuuksia: kulutuksenkestävyys, liikkumisen vapaus ja mukavuus kaikissa sääolosuhteissa.

Kuvia on muokattu paljon; niihin on lisätty esimerkiksi uudet taustat, jotta niistä välittyisi oikea (dynaaminen ja dramaattinen) tunnelma. Dynamiikka ja tarina on saatu osittain aikaan punaisilla korostuksilla kuvissa. Katsojan tulisi kyetä näkemään, mistä on kyse, jopa ilman kuvatekstiä.


Pelaajat todellakin ylittivät odotukset. Kun Frank Hansenin piti liukua ruoholla ja ilmaista voitonriemua, hän karjui niin lujaa, että kentän toisessa päässä harjoitellut muu joukkue keskeytti toimensa ja katseli Frankia ymmällään. Kuvasta ei tietenkään voi nähdä, että hän karjuu. Siitä näkee kuitenkin, kuinka hänen kaulasuonensa ovat pullistuneet. Tällaista aitoutta emme olisi etukäteen uskaltaneet toivoa.


Thomas Nørgaard sai itsensä venymään yläpuomiin asti esitellessään MASCOT-työvaatteiden liikkumisen vapautta. MASCOTin työntekijät huolestuivat loukkaantumisen vaarasta hänen iskeytyessään nurmeen toistuvasti ja ehdottivat patjan asettamista nurmelle. Thomas Nørgaard ei voinut muuta kuin hymyillä pudistellessaan päätään ehdotukselle.


Ari Mohr Johnson hyppäsi korkeammalle kuin valokuvaajat olisivat uskaltaneet toivoa, kun hän esitteli lähes vaakatasossa suoritettavan potkun tekniikkaa.

Katso tästä, miten se tapahtui:

 

Kulissien takana 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385