MASCOT® WORKWEAR

Teollisuuden työvaatteiden toivemallisto

28. kesäkuu 2010
Mallisto ei sovellu pelkästään työvaatteiden käyttäjille, vaan myös teollisuuspesuloille, jotka käsittelevät päivittäin tuhansittain asusteita.

 

Kehitettäessä uutta työvaatemallistoa teollisuuteen, kysyimme teollisuuspesuloilta millainen työvaatemallisto olisi heidän toiveidensa mukainen. He saivat esittää toiveensa MASCOTin tuotekehitysosastolle. Kaikki käytännölliset yksityiskohdat, kuten helposti vaihdettavat painonapit, ripustuslenkit ja hyvä värien pysyvyys lukemattomien pesukertojen jälkeen on sisällytetty uuteen MASCOT® INDUSTRY -mallistoon. Tämä mallisto sisältää 21 täysin uutta mallia, jotka on jaettu kolmeen eri linjaan: canvas- ja twill- kankaiset sekä talvimallisto.

 

Canvas-kankaiset teollisuuteen

Suurin uutinen on, että canvas-kankaasta on suunniteltu ja valmistettu mallisto teollisuuskäyttöön, nyt ensimmäistä kertaa. Canvas-kankaan rakenne omaa hieman karkean ja modernin ulkonäön sekä on erittäin miellyttävä käyttää. Kangas on pehmeää ja kudottu siten, että se hengittää hieman paremmin kuin muut. Tämä tekee sen erittäin sopivaksi lämpimiin olosuhteisin. Kangas sisältää runsaasti toiminnallisia yksityiskohtia, ja mallisto on niin laaja, että siinä on valittavissa seitsemät erilaiset housut puuvillaisena tai puuvilla/polyesteriseoksena. Ensimmäistä kertaa nyt myös MASCOT® INDUSTRY käyttäjät saavat modernin sovituksen matalalla vyötäröllä ja muotoillulla housunkauluksella.

 

Yhtenäinen ilme koko käyttäjäryhmälle

MASCOT® INDUSTRYlla on mahdollista luoda yhtenäinen ilme myös suurille työpaikoille. Tämä on ollut yksi pääteemoista suunnitteluprosessin aikana ja sitä suurin osa teollisuustyöpaikoista on painottanut. Työpaikoilla on monenlaisia käyttäjiä monenlaisin vaatimuksin, ja tätä ennen on ollut lähes mahdotonta hankkia työasuja jotka soveltuisivat laajasti eri työtehtäviin. Tämä kaikki on otettu huomioon MASCOT® INDUSTRYssa, joka tarjoaa siihen mahdollisuuden ja esimerkiksi varastotyöntekijät, autonkuljettajat ja tuotannon työntekijät voivat kaikki nyt valita työvaatteensa samasta mallistosta. Valittavana on neljä tummaa väriä (tummansininen, musta, koboltinsininen ja tumma antrasiitti). Käyttäjät, jotka suosivat perinteistä istuvuutta voivat, esimerkiksi, valita vaatteensa twill-linjasta. Koko malliston värit ovat yhteensopivia, jolloin niitä yhdistelemällä saadaan aikaiseksi täydellinen asukokonaisuus jokaisen käyttäjän yksilölliseen tarpeeseen.

 

Löydät MASCOT® INDUSTRY -malliston paikalliselta MASCOT jälleenmyyjältäsi 1. Syyskuuta 2010.

 

 

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385