MASCOT® WORKWEAR

MASCOT vaatettaa yli 9 000 Falckin työntekijää

15. maaliskuu 2011
Falck on MASCOTin uusi asiakas. Falck Danmark ja MASCOT solmivat tammikuun 1. päivänä 2011 yhteistyösopimuksen ammattivaatteiden toimituksesta.

 

"Solmimamme yhteistyösopimus on erittäin merkittävä" kertoo MASCOTin Pohjoismaiden myyntijohtaja Henrik Bach. "Emme pelkästään vaateta 9 000 Falckin työntekijää Tanskassa, vaan sopimuksen myötä vaatteita toimitetaan myös Norjan ja Ruotsin työntekijöille ja alihankkijoille. Ja onhan Falck maailmanlaajuinen, kasvuhaluinen yritys, joten kuka tietää mihin tämä johtaa" Henrik Bach toteaa. Falck toimii myös ambulanssi- ja pelastuspalveluna mm. Belgiassa, Slovakiassa, Puolassa, Brasiliassa ja USAssa.

Toimittajalta vaaditaan paljon
Falck valitsi lopulta MASCOTin työvaatteiden toimittajaksi monestakin syystä. Siitä kertoo Falckin Group Procurement Director Morten B. Jacobsen: "MASCOTilla ei pelkästään ole oikeanlainen valikoima ja ratkaisukeskeinen asenne. MASCOT on osoittanut olevansa kokonaisvaltainen tavarantoimittaja, joka ratkaisee useita arkipäivän ongelmiamme".

MASCOT valtaa myös hallinto-osaston
"MASCOTin ansiosta vaatteidemme laatu paranee niin kankaiden, kestävyyden kuin muotoilun osalta. MASCOT tarjoaa myös hallinto-osastoa helpottavia ratkaisuja. Sekä MASCOT® SmartStore -verkkotilausratkaisun että yrityksen tehokkaan logistiikan ansiosta MASCOT pystyy kätevästi pakkaamaan yksittäisten työntekijöiden vaatteet erillisiin laatikoihin" selvittää Morten B. Jacobsen. Jakelusta vastaa muuten Olino A/S. Olino A/S valittiin samalla myös toimistovaatetuksen tavarantoimittajaksi.

 

    

Henrik Bach,
Pohjoismaiden myyntijohtaja

 

 

Olennaista olla maailmanlaajuinen toimittaja
Toimistohenkilökunnan lisäksi MASCOT vaatettaa kaikki Falckin tanskalaiset pelastus-, avustus-, terveydenhoito- ja tekniikkapuolen työntekijät. "MASCOTin perusvalikoimasta löytyi optimaaliset ratkaisut kaikille työntekijöille. On vain muutamia tuotteita, joita MASCOT joutui räätälöimään meitä varten" selvittää Morten B. Jacobsen, joka myös kertoo, että MASCOTin koolla on suuri merkitys yhteistyön kannalta. "MASCOT on kilpailukykyinen, maailmanlaajuinen toimittaja, joka mukautuu kasvuvauhtiimme niin maantieteellisesti kuin alakohtaisestikin. Mielestämme MASCOT on pidemmän päälle kiinnostavin vaatetoimittaja Falck-konsernille. Yhteistyö parantaa myös työntekijöidemme tyytyväisyyttä, yritysprofiiliamme ja brändiämme."

MASCOTille tärkeä brändäyksen kannalta
Yhteistyö Falckin kanssa on myös MASCOTille merkittävä. Suurien tilausmäärien lisäksi yhteistyö Falckin kanssa on arvokasta myös muilta osin. MASCOTin myyntijohtaja Henrik Bach kertoo, että "Falck on yksi nopeimmin kasvavista ja tunnetuimmista tuotemerkeistä Tanskassa. Se on selvää, että kun Falckin työntekijät kulkevat MASCOTin vaatteissa, laajenee myös MASCOTin brändin tunnettuus. Falck tunnetaan vahvana ja uskottavana brändinä. Samaa voi sanoa MASCOTin tuotteista, ja siksi me sovimme niin hyvin yhteen!" toteaa MASCOTin myyntijohtaja Henrik Bach. 

 

 

MASCOTista
Mascot International A/S on kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita. Yritys on jo useamman vuoden ollut voimakkaassa kasvussa niin liikevaihdon kuin tuloksen suhteen. MASCOT on työvaatealan markkinajohtaja Tanskassa ja suurimmilla Euroopan markkinoilla. MASCOT on saanut useita kansainvälisiä palkintoja. Viimeisimpänä palkintona MASCOT palkittiin parhaimman asiakasarvon Customer Value Enhancement Award -palkinnolla yli 700 eurooppalaisen työvaatteiden tuottajan joukosta.

Falckista
Falckin tehtävä on yli 100 vuoden ajan ollut onnettomuuksien, sairauksien ja hätätapausten ehkäiseminen, pelastustoimet onnettomuuksissa ja hätätilanteissa, nopean ja ammattitaitoisen avun tarjoaminen sekä sairaiden ja loukkaantuneiden kuntoutus. Näiden tehtävien lisäksi Falckin visiona on luoda kansainvälisesti merkittävä yritys, joka toimii laaja-alaisesti avustus-, pelastus-, terveydenhoito- ja turvallisuuskouluttajana. Falck on pohjoismainen organisaatio, joka on viime vuosina nopeasti kasvanut kansainvälisiin mittoihin. Tänä päivänä Falckilla on toimintaa yli 25 maassa, viidellä maanosalla ja sillä on yli 17 000 työntekijää. 

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385