MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ROCKS – rokkaa perinteiset työvaatekuviot sekaisin

24. lokakuu 2011
Unohda perinteiset työvaatteet. Alalla puhaltaa nyt uudet tuulet – ja tämän myrskyn nimi on MASCOT® ROCKS. Mallisto sopisi vaikka muotikuviin.

 

Tarkoituksena on luoda työvaatteita, joissa ammattilaiset viihtyvät, jotka olisivat sekä toiminnallisia että tyylikkäitä. MASCOT® ROCKS -mallistossa on panostettu muotoiluun, mukavuuteen ja kestävyyteen. Se on maskuliininen, tyylikäs, rento ja trendikäs. Se on myös perusteellisesti testattu, jotta se varmasti kestää käytössä!

Siistiä kerrospukeutumista
MASCOT® ROCKS tarjoaa paljon vaihtoehtoja talven varalle. Valittavana on pilottitakkeja, liivejä ja kevyempiä vaihtoehtoja kuten tikki-, softshell- ja tekoturkistakkeja. Perustana on kerrospukeutuminen, jotta työasu olisi aina säätilan ja vuodenajan mukainen – esimerkiksi yhdistämällä tekoturkistakkiin tai tikkitakkiin softshell-takki, kuoritakki tai liivi.

Vanuvuoratusta MASCOT® Alcora -talviliivistä on varmasti hyötyä monelle ammattilaiselle. Liivissä on miehekästä tyyliä, ja heijastimetkin on suunniteltu tyyliin sopiviksi. Liivi on laadukas ja takuulla kestävä ammattilaisten käytössä. Se on sopivan pituinen, jotta siinä olisi hyvä liikkua. Siinä on mm. joustavaa kangasta hihansuussa ja lisäpituutta selkäosassa, joten se myötäilee hyvin käsiä ojennettaessa tai kumartuessa. Suunnittelussa on panostettu käytännöllisiin yksityiskohtiin, ja siinä on puhelimelle ja avaimille sopivat vetoketjulliset etu- ja povitaskut. Olkapäiden lisävahvikkeet minimoivat kulumista kannettaessa jotain olkapään päällä.

Mallistossa on myös kaksi mustaa pilottitakkia, jotka ovat tuulen- ja vedenpitäviä sekä hengittävästä materiaalista valmistettuja. Takeissa on irrotettavat huput ja tikkivuorissa on myös tikattua fleeceä, joten takit sopivat hyvin kylmiin talvipäiviin villapaidan tai ohuemman takin päälle. Pilottitakkeja on saatavana sekä kapeaa että perusmallia. Kaikki kätevät yksityiskohdat on tarkasti harkittuja. Takeista löytyy mm. ihan uudenlainen kaulus, joka estää sateen ja tuulen pääsemisen niskaan. Heijastimet eivät vie koko huomiota, mutta ovat kuitenkin tehokkaat. Takeissa on hyvät taskut. Ergonomisesti suunnitellut hihat ovat tilavia kyynärpäistä, jotta liikkumavapaus säilyisi kaikissa työasennoissa. Kyynärpäissä on rengaskuvioidut vahvikkeet, jotka luovat takkiin järeää ilmettä.

MASCOT® ROCKS -malliston yläosat on saatavana jälleenmyyjiltä tammikuussa 2012.

Kevään MASCOT® ROCKS -uutuudet
Keväällä 2012 MASCOT® ROCKS lanseeraa uusia, mielenkiintoisia tuotteita, mm. ihan uusia kangaslaatuja. MASCOTilla odotetaan innolla kevään uutta mallistoa, jossa on tiedossa nykyaikaan päivitettyä retrotyyliä!

 

 
Kuva tekstit: MASCOT on suunnitellut kylmien päivien varalle MASCOT® Goldstrike -pilottitakin, jossa on näyttäviä tehosteita ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

MASCOTista
Mascot International A/S on kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita. Yritys on jo useamman vuoden ollut voimakkaassa kasvussa niin liikevaihdon kuin tuloksen suhteen. MASCOT on työvaatealan markkinajohtaja Tanskassa ja suurimmilla Euroopan markkinoilla. MASCOT on saanut useita kansainvälisiä palkintoja. Viimeisimpänä palkintona MASCOT palkittiin parhaimman asiakasarvon Customer Value Enhancement Award -palkinnolla yli 700 eurooppalaisen työvaatteiden tuottajan joukosta.


 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385