MASCOT® WORKWEAR

Räikeitä värejä ja turvallisuutta fluoresoivan punaisena

27. syyskuu 2011
MASCOT® SAFE YOUNG on mallisto punaisia fluoresoivia työvaatteita. Väriä ei ole aiemmin nähty suojavaatteissa. Se on oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat muuta kuin perinteisiä keltaisia ja oransseja heijastinvärejä. Se on myös piristävä ja uusi näky rakennusmailla ja liikenteessä, jossa työntekijät ovat erityisen alttiita vaaroille.

 

Yhä useammat työpaikat vaativat fluoresoivia vaatteita. Tämä koskee myös tehtäviä, joissa ei perinteisesti ole vaadittu heijastavuutta. Monilla työpaikoilla on työturvallisuussyistä vaihdettu harmaat ja mustat työvaatteet kirkkaimpiin, heijastimilla varustettuihin vaatteisiin, jotta työntekijät olisivat näkyvämpiä.


MASCOT® SAFE YOUNG -mallistossa fluoresoiva väri on yhdistetty tummanharmaaseen, jota on sijoitettu vaatteessa helposti likaantuviin paikkoihin. Mallistossa on laaja valikoima, ja vaatteita on helppo yhdistellä ja pukea kerroksittain sään mukaan. MASCOT on erityisesti panostanut fluoresoiviin työvaatteisiin, jotka soveltuvat kylmiin talvikuukausiin.


Lämmintä ja hyvää syksyn ja talven varalle
MASCOT® Safara -talvihaalari pitää ulkotyöntekijät lämpiminä kaikkein kylmimpinäkin päivinä, sillä hihoissa ja lahkeissa on tikkivuori ja vartalon kohdalla turkisvuori. Haalari on hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä teipatuilla saumoilla. Siinä on irrotettava huppu ja paljon käytännöllisiä taskuja. Taskuissa on magneettilukitus, joten niihin pääsee helposti käsiksi. Haalaria suunnitellessa turvallisuus on ollut pääasia, ja se onkin hyväksytty 3-luokan varusteeksi, joita vaaditaan esim. jatkuvasti liikenteen keskellä työskenteleviltä.


MASCOT® Palmela -talvihousut on uutuus, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat kaksiosaisia suojavaatteita. Housuissa on tikkivuori lahkeessa, ja vyötärö nousee vähän korkeammalle takaa kuin edestäpäin. Näin ei selkä jää paljaaksi kumartuessa. Housut on hyväksytty 2-luokan turvavarusteeksi, mutta kun siihen yhdistetään fluoresoiva yläosa, esim. collegepaita, turvallisuus nousee 3-luokkaan.


MASCOT® Montijo -college sopii täydellisesti syksyyn ja talvihaalarin alle pakkasten paukkuessa. Collegessa on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä, ja siinä on heijastimia niin poikittain kuin vaakatasossa. Talvihousujen tavoin paidassa on pidennetty selkäosa, jotta puseron ja housuun väliin ei syntyisi ikävää rakoa kumarassa työasennossa.

 

MASCOT
Mascot International A/S on kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita.Yhtiön liikevaihto ja tulot ovat kasvaneet nopeasti usean vuoden ajan. MASCOT on työvaatteiden markkinajohtaja Tanskassa ja yksi Euroopan johtavista brändeistä. MASCOTille on myönnetty useampia kansainvälisiä palkintoja. Viimeisin on Customer Value Enhancement Award -palkinto yli 700 eurooppalaisen työvaatteiden valmistajan sarjassa. MASCOT palkittiin erinomaisen asiakasarvon tuottamisesta.

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385