MASCOT® WORKWEAR

Tyylikkäille ammattilaisille

28. helmikuu 2011
Sarjakuvien inspiroimat printtipaidat ovat nyt muotia. Mikseivät ne sopisi myös työvaatteisiin? MASCOT lanseeraa tänä keväänä sarjan t-paitoja, joissa on miehekäs, huumorilla höystetty printtikuvio.


Toisin kuin aiemmin, nuoret työvaatteiden käyttäjät tekevät tietoisia valintoja valitessaan työvaatteitaan. Tämän hetken muotia on vaatteet, jotka näyttävät arkisilta ja satunnaisesti valituilta, vaikka ne ovat tarkkaan harkittuja ammattituotteita.

MASCOTin vuoden 2011 t-paidat ovat nimenomaan sellaisille työvaatteiden käyttäjille, jotka haluavat rennolla tavalla erottua massasta. Ne ovat suunnattu kavereille, joilla ei ole tapana kulkea samassa yksivärisessä t-paidassa vuodesta toiseen. Siksi näitä t-paitoja ei valmisteta kuin rajoitettu erä eli ne kuuluvat MASCOTin vuoden 2011 limited edition -valikoimaan.
MASCOTin suunnittelija on poiminut aiheet perinteisistä ammateista. Ajatuksena on seurata muotia ja samalla kunnioittaa alan vanhoja perinteitä, tietenkin pieni pilke silmäkulmassa.

Uudet t-paidat ovat osa ihan uutta, kattavaa ammattilaisille suunnattujen työvaatteiden mallistoa, jonka MASCOT lanseeraa syksyllä. Tämä mallisto palaa vanhoihin, hyviin aikoihin, jolloin työasuna oli farkut, flanellipaidat ja lämpimät pusakat lisäämällä niihin nykyajan yksityiskohdat ja istuvuuden. Kuten aina, toiminnallisuus ja mukavuus ovat etusijalla. Malliston retrotyyli taas henkii viime vuosisadan amerikkalaista urbaania tunnelmaa. Malliston nimi on MASCOT® ROCKS – mm. siksi, että se takuulla tuo vähän rokkia perinteisiin työvaatteisiin.

T-paitoja saa paikallisilta jälleenmyyjiltä huhtikuusta alkaen. Muut MASCOT® ROCKS -tuotteet ovat saatavana syyskuusta alkaen.
Pysy kärryillä – MASCOT Facebookissa: www.facebook.com/MascotWorkwear

MASCOTin uusia, siistejä t-paitoja on saatavana kolmea mallia: MASCOT® Hollister, MASCOT® Silverton ja MASCOT® Cortez.
Kaikki kolme ovat tarkoitettu ammattilaisille, jotka haluavat herättää huomiota - myös tyylikkyydellään! 

 

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385