MASCOT® WORKWEAR

Hyvästit pitkän päivän väsyttämille jaloille

24. tammikuu 2012
Viihdy turvakengissäsi – koko päivän. MASCOTin kolmea uutta turvajalkinetta yhdistää mukavuus ja joustavuus.

Paremmin jalkaan istuva pohjallinen tuntuu todella mukavalta pitkänä työpäivänä. Se tukee erityisesti jalkaholvia ja sen kannassa on iskua vaimentava pehmuste, joka on todella mukava, kun työskentelee kovalla alustalla ja liikkuu paljon pitkin päivää. Lisäksi siinä on kosteutta imevä pohja, joten jalat eivät hikoa, vaikka ne viettäisivät koko päivän tiivisti turvakenkien suojassa!

Joustavuutta koko matkan ajan
Kengän ulkopohjasta on myös saatu joustavampi, sillä se on valmistettu erittäin pehmeästi ja myötäilevästä kumimateriaalista. Tämän ansiosta kävelyalusta on helpompi tuntea, ja näin liukastumisten ja putoamisten vaara vähenee. Kenkien joustavien ominaisuuksien ansiosta uuteen turvakenkään on helppo ihastua. Työasentoa on helppo vaihtaa eivätkä jalat ala puutua tai särkeä.

"Kevytmalli"
Kengät sopivat täydellisesti sinulle, joka työskentelet kevyeen teollisuuden puolella, rakennus- tai palvelualoilla kuten esim. elektroniikka-, kuljetus tai varastoalalla, tehdashallissa tai verstaassa eli ammateissa, jotka eivät vaadi paljon polvilla oloa eivätkä työskentelyä nesteiden tai kemikaalien kanssa. Näissä tapauksissa kengissä pitää olla erityinen kärkivahvike ja vesitiivis nahkamateriaali. MASCOTin uusissa kengissä ei kuitenkaan ole jätetty mitään puolitiehen turvallisuuden suhteen, joten niissäkin on naulaanastumis- ja kärkisuojat kuten muissa MASCOTin turvakengissä.

Kolme uutta kenkämallia eli MASCOT® Leone, MASCOT® Saipal ja MASCOT® Logan ovat jo saatavana jälleenmyyjälläsi. Kaikissa on samat hyvät ja mukavat ominaisuudet, mutta vähän erilainen muotoilu, jotta mallistosta löytyisi jokaiselle jotakin!

 

Vasemmalta: MASCOT® Leone, MASCOT® Saipal, MASCOT® Logan

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385