MASCOT® WORKWEAR

Uusi farkkutyyli työskentelyyn

30. maaliskuu 2012
Ota kevät vastaan työntekoon tarkoitetuissa farkuissa. Niissä on järeä, mutta samalla rento ilme.

Farkut ovat MASCOTin uuden MASCOT® ROCKS -malliston viimeisin uutuus ja ne täydentävät hyvin sen erilaista, ajan hermolla olevaa ilmettä.

Denim hoitaa hommat
Denim on kullankaivajien ajoista asti tunnettu raakaa työtä tekevien miesten kulutusta kestävänä kankaana. Myöhemmin siitä tuli kestosuosikki muotialalla. Nyt denim on taas käytössä työvaatteissa, ja MASCOT on hyödyntänyt materiaalin kestävyyden ja muodikkaan ilmeen. Tarjolla on nyt kahdet työfarkut. Housuissa on suojaava pinnoite, jotta ne olisivat entistä kestävämmät.

Mukavuutta yksityiskohdilla
Erityisesti on panostettu housujen yksityiskohtiin ja istuvuuteen. Joukko urakoitsijoita ja varastotyöntekijöitä käyttivät näitä housumalleja arjessaan ja kommentoivat niiden käyttömukavuutta ja toimivuutta. Palautteen myötä housuihin lisättiin kangasta haaroihin, jotta liikkuminen olisi helppoa ja työasentojen vaihtaminen olisi vaivatonta pitkinä työpäivinä. Housuissa on myös käteviä taskuja, jotta työkalut ja tarvikkeet kulkevat mukana eikä niiden perään tarvitse vähän väliä kurotella.

Korosta tyyliäsi
Sinullakin on varmasti muutamat kivat farkut, jotka vedät päällesi vapaa-aikana. MASCOTin farkut voit hyvin nostaa samaan kaappiin. Vaikka ne on tarkoitettu työkäyttöön, mikään ei estä käyttämästä niitä myös työajan ulkopuolella. MASCOT® ROCKS ilmentää ammattilaisten omaa tyyliä ja heijastaa pikemminkin luonnettasi kuin ammattiasi.

Kuvateksti:
Työntekoon tehdyt, siistit MASCOT® Suncor -farkut! Farkkuihin on yhdistetty MASCOT® Kingman -paita ja MASCOT® Alcora -liivi samasta MASCOT® ROCKS -mallistosta.
 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385