MASCOT® WORKWEAR

MASCOTin turvajalkineiden muotoilijat liekeissä

20. huhtikuu 2012
Ystäväsi varmasti huomaavat siistit uudet kenkäsi, kun taas pomosi valittaa, ettei sinulla ole turvakenkiä jalassa. Mutta MASCOTin uusilla turvajalkineilla voit sekä säilyttää katu-uskottavuutesi että pitää pomosi tyytyväisenä!

 

Vaikka uudet kengät ja saappaat näyttävät samalta kuin muotikaupan uusimmat tulokkaat, mukavuudesta ja turvallisuudesta ei ole tingitty tippaakaan.

Parasta jaloillesi
Uudet kengät ja saappaat täyttävät samat vaatimukset kuin MASCOTin muut turvajalkineet. Jotta jalkasi jaksaisivat painaa pitkää päivää, ja kengät tuntuisivat mukavilta joka tilanteessa, niihin on lisätty MASCOTin uudet pohjalliset. Niissä on muun muassa lisätukea jalkaholvin kohdalla ja iskuja vaimentava pehmuste kannassa vähentämässä jalkoihin kohdistuvaa kuormitusta.

Pohja on Vibram®-pohja, joka on erittäin pitävä ja luistamaton materiaali, ja pitää sinut pystyssä kaikenlaisilla pinnoilla. MASCOTin uusi ergonominen kärkisuoja taas varmistaa, että varpaille on riittävästi tilaa kumartuessa tai varpistaessa, jolloin kenkä taittuu juuri varpaiden kohdalta.

Valitse malli ja tyyppi
Valittavana on neljä erilaista tennarimaista jalkinetta, joissa materiaalina on käytetty joko printtinahkaa tai mustaa Cordura®-materiaalia, joka on samalla sekä erityisen kestävä että hengittävä nailonkuitu. Uudet turvakengät ja -saappaat on kehitetty käsityöammatteja, kevyttä teollisuutta sekä kuljetus- ja logistiikka-alaa ajatellen. Jos olet paljon polvillasi työpäivän aikana, suosittelemme erikoismuotoilulla kärkivahvikkeella varustettuja MASCOT-turvakenkiä.

Kuvateksti:
MASCOT® Robson -turvasaappaat ja MASCOT® Evans -turvakengät ovat rengaskuvioitua nahkaa. Sama kuviointi on MASCOT® ROCKS -vaatemalliston työhousuissa. Saappaissa on nauhojen lisäksi vetoketju sivussa, joten ne on helppo pukea ja riisua.


MASCOTin uusi jalkinekuvasto on nyt ilmestynyt. Siitä löytyy MASCOTin koko turvajalkinevalikoima. Tutustu siihen osoitteessa www.mascot.dk.

Kaikki lehdistömateriaali on katsottavissa verkkosivuilta.

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385