MASCOT® WORKWEAR

Prinssi Joachim vihkii käyttöön MASCOTIN terveysohjelman Laosissa

19. marraskuu 2014
Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinssi Joachim vihki tänään käyttöön terveysohjelman, jonka silkeborgilainen yritys Mascot International A/S on käynnistänyt uudella tehtaallaan Laosissa.
MASCOT on perustanut tehtaansa yhteyteen terveysaseman, jolla työskentelee kokopäivätoiminen lääkäri ja toistaiseksi yksi sairaanhoitaja.
”Terveysohjelman tarkoituksena on tarjota lääkäripalveluita terveysongelmista kärsiville työntekijöille ja antaa järjestelmällistä neuvontaa sairauksien ehkäisemiseksi ja työntekijöiden terveydentilan parantamiseksi”, kertoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl, joka tänään osallistui terveysaseman vihkimistilaisuuteen yhdessä prinssin ja paikallisten viranomaisten kanssa.

MASCOTilla on erittäin hyviä aikaisempia kokemuksia Vietnamista, jossa yrityksellä on kaksi terveysasemaa Vietnamin-tuotantoyksiköidensä yhteydessä. ”Terveysohjelmat Laosissa ja Vietnamissa ovat vain pieni osa käynnistämäämme laajaa CSR-panostusta. Niiden lisäksi painotamme riittävää palkkatasoa, hyviä työolosuhteita, hyvää työympäristöä, ammattimaisia koulutusohjelmia ja vastuullista ympäristöpolitiikkaa”, sanoo Michael Grosbøl.

Hän viittaa siihen, että CSR-panostus on todellisuudessa hyvä sijoitus MASCOTille. ”Tuotantoyksikkömme Vietnamissa ovat vuonna 2014 tehneet uuden tulosennätyksen, joka on suurempi kuin mitä olemme muissa maissa koskaan saavuttaneet, ja tuotteet ovat lisäksi huippulaatuisia. En epäröi sanoa, että MASCOTin hyvä työehdot ovat syy menestykseen. Tyytyväiset työntekijät ovat hyviä työntekijöitä. Niin se on”, toteaa Michael Grosbøl.

MASCOT työllistää 1 700 työntekijää tehtaillaan Vietnamissa sekä alustavasti 300 työntekijää uudella tehtaallaan Laosissa. Yritys on tällä hetkellä Tanskan suurin työvaatteiden valmistaja ja se vie tuotteitaan kaikkialle Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja muille markkina-alueille.

Tietoa MASCOT Laosista:
MASCOTin Laosin-tehdas vihittiin käyttöön 23. joulukuuta 2013 –lue lisää täältä
Laosin teollisuusministeri vierailee MASCOTin Laosin-tehtaalla kesäkuussa –lue lisää täältä.

Tietoa MASCOT Vietnamista:
CSR-sertifiointi MASCOT Vietnamille, SA 8000 –lue lisää täältä.
 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385