MASCOT® WORKWEAR

Uusi kattava turvavaatemallisto

5. elokuu 2015
MASCOT tuo syksyllä markkinoille sertifioidusti turvalliset ja näkyvät uuden sukupolven turvavaatteet. Kokonaiset 19 uutta tuotetta useilla toiminnallisilla yksityiskohdilla muodostavat yhdessä MASCOT® SAFE SUPREME -malliston, joka on suunnattu rakennus- ja puutarha-alan urakoitsijoille, jotka vaativat työvaatteiltaan paljon.
MASCOT® SAFE SUPREME -työvaatteiden turvallisuus on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Mallisto on saatavilla kuutena kaksivärisenä yhdistelmänä, joiden pohjaväri on joko fluoresoiva keltainen, oranssi tai punainen.Tumma kontrastiväri on asetettu kohtiin, joissa tuote altistuu lialle eniten.

Erittäin suuri kulutuksenkestävyys
MASCOT® SAFE SUPREME on turvavaatemallisto, joka täyttää tiukimmatkin mukavuutta ja kulutuksenkestävyyttä koskevat vaatimukset. Housujen, shortsien ja haalareiden älykkään materiaaliyhdistelmän ansiosta pehmeä puuvilla asettuu vartaloa vasten mukavuuden takaamiseksi, kun taas vaatteen ulkopinta on kulutuksen kestävää polyesteria. Sen lisäksi useat kulutuksenkestävät CORDURA®-vahvistukset on sijoitettu erityisesti taskujen, polvien ja hihansuiden kohdalle. CORDURA® on seitsemän kertaa puuvillaa vahvempaa ja takaa siten tuotteen pitkän käyttöiän. Ompeleet on myös vahvistettu – housut, shortsit ja haalarit on ommeltu useasta kohdasta kolminkertaisella ompeleella kulutuksenkestävyyden varmistamiseksi.

Uudet tuotetyypit
Kokonaan uudentyyppisillä joustavilla yläosilla on nyt EN ISO 20471 -sertifiointi. Lämpötilojen ja vuodenaikojen vaihtelu on otettu huomioon esimerkiksi lämpötakissa ja -liivissä, tikkikankaisessa hupussa ja softshell-takissa. Malliston paidoissa ja collegeissa on joustavat heijastimet, jotka takaavat rajoittamattoman liikkumisvapauden.

Kaikille työntekijöille
Uusi mallisto sopii kaikille työntekijöille, sillä se on saatavilla kolmessa eri vakiolahkeenpituudessa ja jopa 17 eri vyötärönympärysmitalla lahkeenpituutta kohden. Lisäksi jokaista lahkeenpituutta voi kätevästi pidentää vielä kolmella sentillä. Kankaan nurjalla puolella oleva punainen ommel voidaan irrottaa veitsellä tai ratkojalla, jolloin housut saavat lisää pituutta. Keksintö on markkinoilla täysin uusi.

Turvallisuutta sertifioidun 3. luokan avulla
Kun joko sinä tai kollegasi tarvitsette EN ISO 20471 -standardin korkeinta turvallisuusluokkaa, on vaihtoehtoja kaksi. Valitse joko tuote, joka kuuluu luokkaan 3, tai valitse kaksi tuotetta, jotka on yhdessä sertifioitu luokkaan 3. MASCOT on saanut hyväksynnän täysin ainutlaatuiselle ja yksinkertaiselle kirjainjärjestelmälle, joka tekee eri luokista käteviä hahmottaa ja yhdistää luokan 3 vaatekokonaisuudeksi. Järjestelmä on standardointijärjestön hyväksymä ja se poistaa epävarmuuden siitä, käyttävätkö työntekijät aina oikean turvallisuusluokan vaatteita.

Useita yhdistelyvaihtoehtoja muiden tuotteiden kanssa
MASCOT® SAFE SUPREME antaa yrityksellesi ammattimaisen ja erottuvan ilmeen. Mallisto erottuu joukosta nykyaikaisella ja ergonomisella muotoilulla, johon on yhdistetty useita uusia toimintoja. Tuotteiden ulkoasu on urheilullinen loivasti viistojen heijastinraitojen ansiosta. Uudet väriyhdistelmät sopivat muuhun valikoimaan, joten MASCOTin 600 eri tuotteen joukosta löytyy paljon yhteensopivia yhdistelyvaihtoehtoja.

Löydät verkkosivuiltamme uutuutena lyhyitä videoita MASCOT® SAFE SUPREME -malliston tuotteista. Skannaa QR-koodi tai tee haku sanalla ”supreme” verkkosivuillamme www.mascot.dk


Kaikki tuotteet löytyvät jälleenmyyjäsi varastosta elokuusta alkaen.

 

Aiheeseen liittyviä uutisia

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385