MASCOT® WORKWEAR

Eukalyptuksesta valmistetut työvaatteet

18. maaliskuu 2015
MASCOT kehittää koko ajan uusia kangastyyppejä, jotka antavat työvaatteille erityisominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjää arjessa. Uusin esimerkki on luonnonkuitua sisältävä kangas Tencel®.

Tencel® on kehitetty eukalyptuspuusta ja on 100 % luonnonmateriaali. Kankaana Tencel® on erittäin pehmeää, kosteutta siirtävää ja lämpöä säätelevää. Lisäksi se tuntuu erittäin pehmeältä, sileältä ja viileältä ihoa vasten. Tencel® imee 50 % enemmän kosteutta kuin puuvilla ja on siten erittäin mukavaa.

Uudet työhousut Tencel®-kankaasta
MASCOTin valikoimissa on runsaasti Tencel®-tuotteita, sekä haalareita että housuja ja työtakkeja, yksivärisiä ja kaksivärisiä malleja. Maaliskuussa kauppoihin saapuu uusin Tencel®-tuote, MASCOT® Bremen: kestävät työhousut, joissa on riipputaskut, polvipehmustetaskut ja ainutlaatuinen istuvuus. Istuvuuden takaavat matala vyötärö, ergonomisesti muotoillut lahkeet, ja lahkeen sisäosassa ja haaroissa oleva kiila, joka antaa lähes rajattoman liikkumavapauden.

Ainutlaatuinen polyesterin ja Tencelin® sekoite
MASCOT® Bremen-housuissa ja muissa Tencel®-tuotteissa on mukana polyesteria, joka antaa kuidun hyvät ominaisuudet: kulutuksenkestävyys, kuosissa pysyvyys ja kestävyys pesusta pesuun. Polyesterin ja Tencelin sekoite yhdistää kahden materiaalin parhaat puolet, kulutuksenkestävyyden ja mukavuuden.

Tencel® on lisäksi ympäristöystävällinen valinta: MASCOTin Tencel® on tuotettu kestävässä metsätaloudessa, ja tuotanto vaatii alle kymmenesosan puuvillan vedenkulutuksesta.

MASCOT® Bremen saapuu varastoon maaliskuussa. Muut Tencel®-tuotteet ovat jo varastossa.


MASCOT® Bremen on osa uutta MASCOT® UNIQUE-sarjaa, joka tarjoaa yksi- ja kaksivärisiä tuotteita ja lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia.


MASCOT® Laronde oli ensimmäinen MASCOTin lanseeraama Tencel®-tuote. Näissä erittäin kulutuksenkestävissä housuissa on kestävät kumialueet polvissa, joiden ansiosta et liu’u alustalla polvillaan työskennellessäsi.


MASCOT® Erfurt on uudempi, mutta jo hyvin suosittu housumalli. Suosion takana on Tencel®-kangas, erinomainen istuvuus ja kulutuksenkestävyys. Samoja housuja valmistetaan myös ilman polvisuojataskuja: MASCOT® Dortmund. Työtakki MASCOT® Mainz on valmistettu samasta polyester-Tencel®-sekoitekankaasta.

 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385