MASCOT® WORKWEAR

Uudet rakentajan suosikkishortsit

13. kesäkuu 2016
Rakentajan kiireisen ja kuuman työpäivän pelastavissa shortseissa on kolme ominaisuutta, jotka tekevät niistä täydelliset: optimaalinen istuvuus kevyen mutta kulutuksenkestävän materiaalin ansiosta sekä joustava kangas ja fiksut taskutoiminnot.

Joustava ja kulutuksenkestävä kangas on työvaatteiden uusi ihmeaine, joka tekee työpäivästä mukavan. Joustavien alueiden ansiosta pystyt liikkumaan vapaasti, etenkin kun kumarrut eteen tai kyykistyt. Huomaat eron erityisesti uusien MASCOT® Olot -shortsien vyötärökaistaleesta. Vyötärökaistaleen sisäpuolella oleva joustava kangas tekee shortseista joustavat ja saa ne myötäilemään vartalon liikkeitä. Ulkopuolen tukeva kangas säilyttää shortsien muodon ja varmistaa, että housut eivät valu alaspäin, kun kyykistyt tai kun olet täyttänyt taskut painavilla työkaluilla.

Lämpimissä olosuhteissa vaatteiden mukavuus on ratkaisevan tärkeää. Shortsit sisältävät pehmeää ja mukavaa puuvillaa (50 %), ja ne on valmistettu kevyestä mutta silti kulutuksenkestävästä materiaalista, joka kestää taskuihin lastatut, monta kiloa painavat työkalut. Lisäksi shortseissa on paljon tilaa työkaluille ja koneille. Riipputaskut on jaettu moniin erikokoisiin osiin. Vasen riipputasku on erityisen tilava ja sen kokoa voi säädellä. Sen pohjassa on näppärä yksityiskohta eli magneetit, jotka avaamalla saadaan lisätilaa työkaluille, nauloille ja ruuveille. Reisitaskun ulkopuolella olevassa puhelintaskussa on myös kätevä magneettikiinnitys. Erityinen yksityiskohta on ylimääräinen työkalulenkki, jonka voi vetää esiin vasemman takataskun takaa. Siihen kiinnitetään tavallisesti vasara tai pieni sorkkarauta.

Shorts til håndværkeren
Tämän malliston uusissa shortseissa ja housuissa on paljon joustavaa kangasta, joten ne joustavat tarvittaessa. Ominaisuutta tarvitaan erityisesti polvissa (housut) ja vyötäröllä (housut ja shortsit).

Kaikki taskut ovat erittäin kulutuksenkestäviä: Sekä mittatasku että riipputaskut on valmistettu kulutuksenkestävästä Cordura®-materiaalista, ja molempien pohjassa on Kevlar®-vahvikkeet. Kevlar® on erittäin pistonkestävä materiaali. Siten se vaikuttaa huomattavasti vaatteen käyttöikään suojaamalla niitä taskuja, joissa säilytetään puukkoja, ruuvinvääntimiä ja muita teräväkärkisiä työkaluja.

Uudet rakentajan shortsit ovat alkuvuodesta lanseerattujen, MASCOT® Madrid -housujen pikkuveli. MASCOT® Madrid sisältää samat ominaisuudet ja vieläkin enemmän: enemmän lisättyä joustavaa kangasta jalan sisäpuolella ja polven alueella, enemmän erittäin kulutuksenkestäviä kohtia sekä lisäyksityiskohtia kuten polvipehmustetaskut ja tilavammat reisitaskut.

Tutustu MASCOT® Olot -shortsien moniin toimintoihin tällä videolla:

Nämä MASCOTin täysin uudet shortsit löydät kolmessa värissä: valkoinen, musta ja vaalea khaki. Ne ovat osa MASCOT® HARDWEAR -mallistoa, joka on suunnattu vaatteiltaan täydellistä istuvuutta, innovatiivisia materiaaleja ja monia toimintoja vaativille tekijöille.

MASCOT® Olot -rakentajanshortsit:
• Kulutuksenkestävä ja hengittävä materiaali: 50% puuvilla / 50 % polyesteri
• Kevyt: 205 g/m²
• Värit: valkoinen, musta ja vaalea khaki
• Askelpituus sisäsaumassa 29 cm, useita eri kokoja alkaen C42–C68
• Saatavilla paikallisilta jälleenmyyjiltä kesäkuusta 2016 alkaen

Arbejdsbukser med stretch
Rakentajille suunnatut MASCOT® Madrid -housut ovat pidempi malli shortseista, ja niiden kanssa voi esim. käyttää polvipehmusteita. Niissä on käytetty paljon hengittävää ja joustavaa kangasta, ja niiden polvissa on tuuletusaukot, joista lämpö pääsee ulos.

Lataa korkearesoluutioiset kuvat täältä.

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385