MASCOT® WORKWEAR

MASCOT on Audin virallinen vaatetoimittaja Formula E - Luokassa

1. joulukuu 2017
Kun Formula E -luokan neljäs kausi starttaa, tanskalainen MASCOT toimii Audi Motorsportin kumppanina varikolla. MASCOTista on tullut Audin tehdastallitiimin virallinen vaatetoimittaja FIA Formula E -luokan mestaruussarjassa, joka on maailman ensimmäinen kokonaan yksipaikkaisilla sähköautoilla ajettava katukisasarja.


Formula E -sarja koostuu kymmenestä tiimistä ja 20 kuljettajasta ja tuo yhteensä 14 maailmanluokan kisaa yhteentoista kaupunkiin viidessä eri maanosassa seitsemän kuukautta kestävän mestaruussarjan aikana. Kuljettajat ottavat mittaa toisistaan katuajossa taustanaan maailman ikonisimpien kaupunkien siluetit, kuten New York, Hongkong, Pariisi ja Rooma.

Suuri kunnia MASCOTille
”Audi Sport asettaa äärimmäisen tiukat vaatimukset tuotteittensa laadulle niin suorituskyvyn, kestävyyden, tarkkuuden, turvallisuuden kuin muotoilunkin suhteen. Siksi on suuri kunnia tulla valituksi Audi Formula E -tiimin viralliseksi vaatetoimittajaksi”, sanoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl.

Uusi Formula E -kausi starttaa joulukuun toisena ja kolmantena päivänä Hongkongista, ja MASCOT tukee Audi Sport ABT Schaeffler -tiimiä toimittamalla asut mekaanikoille ja varikkohenkilökunnalle. Audi Motorsportin johtaja Dieter Gass toteaa: ”MASCOT on omalla alallaan palkittu yritys ja sopii sen vuoksi täydellisesti Audi Sportin voittamisen kulttuuriin. Odotamme innolla yhteistyötä MASCOTin kanssa tiimimme ulkoasutarpeiden täyttämiseksi nyt alkavan kauden osalta.”

Tulossa jännittävä kausi innovatiivisessa kilpa-autosarjassa
Formula E on enemmän kuin kilpa-autosarja. Se on autojen ja muiden kulkuneuvojen valmistajille kilpailualusta, jolla voi testata ja kehittää uusia tieliikenneteknologioita. Tämän takia se toimii myös katalysaattorina ja auttaa viimeistelemään sähköisten ajoneuvojen suunnittelua sekä parantamaan tavallisten autonkuljettajien ajokokemusta kaikkialla maailmassa. Michael Grosbøl toteaa: ”Meillä on mahdollisuus kokea MASCOTin työvaatteiden toimivuus äärimmäisissä olosuhteissa, joissa mekaanikkojen täytyy pystyä suoriutumaan tehtävistään sekunnin kymmenesosassa kaikissa lämpötiloissa ja ympäristöissä. Audi Sportin uraauurtava teknologia kilparadalla on ollut kehityksen mittapuu jo vuosien ajan, ja seuraamme innolla, kuinka uudistettu Audi e-tron FE04 tulee todistamaan kestävämmän liikenteen potentiaalin innovatiivisella sähköteknologiallaan tässä jännittävässä tulevaisuuden kilpa-autosarjassa.”

Lucas di Grassi
Dieter Gass, Audi Motorsportin johtaja
Lucas di Grassi
Toimitusjohtaja Michael Grosbøl

 

Official Supplier Audi Sport - MASCOT WORKWEAR

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385