MASCOT® WORKWEAR

MASCOT lanseeraa kevyiden ja joustavien jalkineiden malliston

19. lokakuu 2017
Uuden sukupolven MASCOT-turvajalkineet ovat nyt saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri maan. Jalkineet on valmistettu kevyistä materiaaleista, joten niiden kokonaispaino on markkinoiden alhaisimpia. Samalla päkiäosan joustavuus on aivan omaa luokkaansa. Jätä hyvästit painaville ja jäykille työkengille, jotka kipeyttävät jalat ja selän.
MASCOTin uuteen FLEX-mallistoon kuuluu kahdeksan uutta turvajalkinemallia. Niiden suunnittelun, kehittelyn ja testaamisen tavoitteena on ollut jalkojesi vapauttaminen aktiivisesta työpäivästä huolimatta.

Kevyttäkin kevyemmät
Uudet turvajalkineet jalassa on mahdollista olla tehokas monien tuntien ajan ilman, että jalat kipeytyvät. Siitä on kiittäminen muun muassa kenkien keveyttä, joka on saatu aikaan esimerkiksi korvaamalla sisäosien metalli muilla materiaaleilla. Kärkivahvike on komposiittia ja välipohja erikoistekstiiliä. Kun kenkien sisäosissa ei ole metallia, et myöskään altistu ulkoapäin tulevalle kylmyydelle tai kuumuudelle. Komposiitti ja tekstiili eivät johda kylmyyttä ja kuumuutta metallin tavoin.

Erittäin mukavat liikkuessa
Tekstiilistä valmistettu välipohja on metallista taipuisampi, joten kengät joustavat paremmin silloin, kun sitä tarvitaan. Koko kenkä taipuu joustavasti jalan liikkeiden mukana, eli kengät myötäilevät päkiän luonnollisia liikkeitä kävellessäsi ja polvistuessasi. Lisäksi kengissä on iskunkestävä pohja ja työpäivän kuluessa tulevia iskuja vaimentavat pohjalliset, joiden ansiosta kengät tuntuvat erityisen pehmeiltä kävellessä. Jalkineet on varustettu lisäksi sisäpohjalla, jossa on optimoitu, lättäjalkataipumusta ehkäisevä jalkaholvin tuki.

Vakautta työskentelyyn epätasaisilla alustoilla
Kengän takaosassa tarvitaan vakautta. Takaosassa on muun muassa vakauttava lisäosa, josta on erityistä hyötyä työskenneltäessä epätasaisilla alustoilla, tikkailla tai vastaavissa paikoissa. Jos kengät taipuvat vääristä kohdista tai ne eivät ole vakaat, ne saattavat väsyttää jalkoja tai aiheuttaa särkyä.

FLEX-malliston monet vaihtoehdot
FLEX-malliston saappaat ja kengät eroavat toisistaan ulkonäöltään, väreiltään ja pintamateriaaleiltaan, ja lisäksi voit valita kenkien kiinnitystavan, joka sopii parhaiten työtilanteeseesi. Boa®-kiinnitys tekee kengistä nopeat pukea ja riisua. Ruostumattomat metallinauhat jakavat paineen tasaisesti jalkapöydälle, joten mikään kohta ei hierrä. Jos taas valitset nauhallisen mallin, saat kengät, jotka eivät sisällä yhtään metallia. Kaikki jalkineet ovat tiukimpien liukastumista estävien vaatimusten mukaan hyväksyttyjä, ja niillä on tietenkin EN ISO 20345 -hyväksyntä. Voit valita joko S1P- tai S3-luokan jalkineet, joista jälkimmäisissä on standardin edellyttämä vedenpitävä pintamateriaali. Jalkineiden leveys on 10 (koot 39–48), mutta yhtä mallia saa myös leveydessä 8 (koot 35–41), jota naiset tavallisesti käyttävät.
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385