MASCOT® WORKWEAR

Kevyet, 100-prosenttisesti joustavat työhousut

12. kesäkuu 2017
MASCOT jatkaa nyt aloittamaansa työvaatteiden vallankumousta lanseeraamalla kolmet housut ja yhdet shortsit, jotka joustavat neljään suuntaan. Eikä siinä kaikki. Housujen ominaisuuksia ovat myös hyvä kulutuksenkestävyys, innovatiivinen polven muotoilu ja ainutlaatuinen liikkumisen vapaus.

Ne eivät ole pelkät työhousut. Ne ovat housut, joita et halua riisua. Näillä sanoilla testihenkilöt arvioivat uusia housuja ja shortseja, joiden ergonomisuus, mukavuus ja kulutuksenkestävyys selvittävät lähes kaikki haasteet.

Rajoittamatonta liikettä
Kun MASCOT aloitti uusien housujen suunnitteluvaiheen, tehtävänanto oli selkeä: MASCOT ei halunnut tuoda markkinoille housuja, jotka on tehty vain osittain joustavasta materiaalista. Niiden tulisi joustaa 100-prosenttisesti neljään suuntaan, sillä tarkoitus oli viedä käsityöläisten liikkumisen vapaus aivan uudelle tasolle. Siksi kaikki tarmo keskitettiin MASCOTin laboratorioon, tuotekehitys- ja käyttäjätestiosastolle. Sillä ei riittänyt, että kangas olisi ainoastaan hyvin joustavaa. Sen tulisi olla myös erittäin kulutuksenkestävää. Toisaalta taas hyvä kulutuksenkestävyys ei saisi olla este sille, että kankaan tulisi olla erittäin kevyttä. Materiaalia testattiin ja hienosäädettiin useiden kuukausien ajan, ja lopputulos on juuri sellainen kuin haluttiinkin. Uudet housut on valmistettu joustavasta ja pehmeästä materiaalista, joka on kevyttä ja erittäin kulutuksenkestävää. Lisäksi materiaali hylkii vettä.

Joustava ja tuulettuva housunpolvi
Käsityö- ja rakennusalaa edustavat testikäyttäjät otettiin tutkimuksen ja tuotetestien kautta mukaan uusien työhousujen yksityiskohtien kehittämiseen. Tutkimusvaiheessa käyttäjien toiveet kohdistuivat erityisesti housunpolviin, joiden toivottiin olevan joustavat ja tuuletettavissa. Siksi uusien housujen polvitaskut on valmistettu joustavista materiaaleista, jotta liikkumisen vapaus ei kärsisi. Tämän lisäksi polvipehmusteet poistetaan sivuilla olevan vetoketjukiinnityksen avulla, mikä on kätevää ja nopeaa myös kesken työpäivän, kun housut ovat yllä. Polven sisäsyrjän vetoketjulla on myös toinen tehtävä. Sen avaamalla ilma pääsee kiertämään polven alueella, joka muuten kuumenisi liikaa työpäivän aikana. Lisäksi ergonomisesti muotoiltuja lahkeita voi säätää painonappien avulla.

MASCOT yhdistää polven muotoilussa kulutuksenkestävyyden ja liikkumisen vapauden. Uusi, erityinen materiaaliyhdistelmä, jossa kulutuksenkestävät CORDURA®, Kevlar® ja Dyneema® vievät polvitaskujen kulutuksenkestävyyden aivan uudelle tasolle.

Terästäkin vahvempi
Kulutuksenkestävyyden tulee luonnollisesti olla huippuluokkaista. Ja polvien kaltaisissa kohdissa, joista vaatteet kuluvat eniten, tarvitaan lisävahvistusta. Uusia housuja varten MASCOT on kehittänyt uuden materiaalin, jossa CORDURA® ja Kevlar® yhdistyvät terästäkin vahvemmaksi markkinoituun Dyneema®-kuituun. Housuissa on lisäksi CORDURA®-mittatasku, integroitu ja irrotettava henkilökortinpidike, työkalulenkki sekä magneetilla suljettavalla puhelintaskulla varustettu reisitasku.

Housut tulee tietenkin valita tarpeen mukaan. Mutta nyt voit myös mukauttaa housut vaihtelevien työtehtävien mukaisiksi. Säädä lahkeiden pituutta, ota henkilökortti pois sekä kiinnitä ja irrota riipputaskut kätevästi vetoketjun avulla. Irrotettavien riipputaskujen ansiosta taskut on helppo puhdistaa liasta, tai voit myös pestä housut riipputaskuja tyhjentämättä.

Osa suurempaa kokonaisuutta
Uuden sukupolven työhousut ovat osa uutta MASCOT® ADVANCED -mallistoa. Valitse jokin seitsemästä väristä, joista uusimpina mallistoa piristävät petrooli ja sammaleenvihreä. Kolme housumallia on saatavilla kolmella eri lahkeenpituudella ja useassa eri koossa, ja sekä housujen että shortsien istuvuus on tehty täydelliseksi sekä naisille että miehille.

Työvaatteita kaikkiin haasteisiin
STRETCH – STRONG – LIGHTWEIGHT – tule mukaan ja löydä MASCOTin 100-prosenttisesti joustavien housujen mahdollisuudet.

 

MASCOT® ADVANCED | Housut irrotettavat riipputaskut, neljään suuntaan joustava, kevyt | 17031-311

MASCOT® ADVANCED | Housut Kevlar®/Dyneema® polvitaskut, neljään suuntaan joustava, kevyt | 17079-311

MASCOT® ADVANCED | Housut polvitaskut, neljään suuntaan joustava, kevyt | 17179-311

MASCOT® ADVANCED | ¾-housut irrotettavat riipputaskut, neljään suuntaan joustava, kevyt | 17049-311

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385