MASCOT® WORKWEAR

Uudessa takissa jousto ja vahvuus yhdistyvät kevyeen materiaaliin

12. lokakuu 2017
MASCOT on lanseerannut ohuen ja kevyen joustavan takin. Takki on valmistettu uudesta neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka on lisäksi erittäin vahvaa ja kevyttä.

Oletko etsinyt ohutta ja kevyttä takkia, joka myötäilisi vartalon ja käsivarsien liikkeitä, mutta suojaisi silti samalla tuulelta ja sateelta? Nyt löydät sellaisen MASCOTin valikoimasta ja lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Tuulenpitävä ja vettähylkivä
Takissa ei ole paksua vuoria, joka pullistelisi ja rajoittasi liikkeitä. Sen sijaan takki istuu vartalonmyötäisesti ja siinä on ohut verkkovuori sekä kevyt ja joustava pintamateriaali, joka ei päästä tuulta lävitseen. Lisäksi tuulelta suojaavat hyvin istuva korkea kaulus, vetoketjun tuulisuoja ja pidennetty selkäosa. Pintamateriaali on myös vettähylkivää, joten pysyt kuivana sadekuuron sattuessa.

Aktiivisille käyttäjille
Takki on suunniteltu aktiivisille käyttäjille ympäri vuoden käytettäväksi. Se hengittää hyvin ja siinä on tuuletusaukot kainaloissa ja selkäosan keskellä, jotta liika lämpö pääsee haihtumaan. Hihat ovat muotoonleikatut ja ne myötäilevät käsivarsien liikkeitä kaikkiin suuntiin. Lisäksi takin käyttäjä voi nauttia ylimääräisestä liikkumisen vapaudesta upouuden kaikkiin suuntiin joustavan materiaalin ansiosta.

Kaikki tarvittavat taskut ja yksityiskohdat
Takkia voi mukauttaa yksilöllisesti hihansuiden vetoketjujen avulla. Rinnuksessa on magneetilla suljettava puhelintasku ja irrotettava henkilökorttipidike. Takissa on integroidut heijastimet, jotka auttavat käyttäjää näkymään pimeässä. Etutaskut, rintatasku ja sisätasku suljetaan vetoketjulla, joten niiden sisältö pysyy tallessa. Eniten kulutukselle altistuvissa kohdissa on lisävahvikkeet, jotka parantavat kulutuksenkestävyyttä.

 

Sama kevyt materiaali kuin malliston housuissa
Joustava takki kuuluu uudelleen lanseerattuun MASCOT® ADVANCED -mallistoon, jonka valikoima täydentyy uusilla väreillä, kuten petroolinsinisellä. Mallisto perustuu rakennus- ja käsityöaloille suunnattuihin joustaviin ja kevyisiin tuotteisiin, jotka sisältävät innovatiivisesti integroituja taskuja, yksityiskohtia ja toimintoja. Takin pintamateriaali on samaa kangasta, josta malliston suositut housut on valmistettu.

MASCOT® ADVANCED -mallisto Pohjoismaiden tuulisen ja sateisen rannikkoseudun innoittama, ja se suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita ja kovaa kulutusta liikkumisen vapautta rajoittamatta. Malliston ensimmäisenä lanseeratussa osassa on yli 20 eri tuotetta. Housut, T-paidat ja tämä joustava takki lanseerattiin kesällä. Mallistoa täydennetään talvisäiltä suojaavilla yläosilla lokakuusta alkaen.


MASCOT® ADVANCED 17101 -takki on saatavilla ko’oissa S–4XL viidessä eri värissä: 01009 (tumma laivastonsininen/musta), 0618 (valkoinen/tumma antrasiitti), 0918 (musta/tumma antrasiitti), 0944 (musta/tumma petroolinsininen) ja 3309 (sammaleenvihreä/musta).

Lisätietoja MASCOT® ADVANCED 17101-311 -takista löydät osoitteesta: 
https://www.mascot.fi/fi/Assortment/Advanced/Workwear/Badalona_17101-311

 

 

 

Kangaslaatu 311 - Aivan uusi huippumateriaali

MASCOT lanseeraa kolme housumallia ja yhden työtakin, jotka on valmistettu uudesta, ainutlaatuisesta supermateriaalista: STRETCH - STRONG - LIGHTWEIGHT. Uusi kangaslaatu on valmistettu nelisuuntaisesta joustomateriaalista, eli se joustaa kaikkiin suuntiin, antaa uskomattoman liikkumisen vapauden ja on erittäin kulutuksenkestävä. Housut sopivat täydellisesti niin naisille kuin miehillekin.

 

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385