MASCOT® WORKWEAR

Pukeudu kerroksittain ja mukavasti koko talven

25. lokakuu 2017
Kylmä vuodenaika lähestyy, ja nyt on oikea aika alkaa varustautua talvisen sään varalle. Voit tietenkin ostaa paksuimman takin, jonka suinkin löydät, jos haluat varmasti välttää palelemisen. Mutta voit myös täydentää vaatekaappiasi muutamilla kevyillä ja toiminnallisilla kerroksilla, joilla pärjäät niin nollakelillä, pakkasella kuin räntäsateellakin.

Kyse on oikeiden vaatteiden valitsemisesta sisäpuolelta pintaan kerroksittain pukeuduttaessa. Oikein valitut vaatteet ovat sellaisia, jotka sopivat käyttäjän aktiviteettitasoon ja kulloiseenkin ympäristöön. MASCOT on lanseerannut täysin uuden MASCOT® ADVANCED -työvaatemalliston, joka soveltuu erityisesti käsityö- ja rakennusalalle. Mallisto sisältää laajan valikoiman T-paitoja, neuleita ja takkeja, jotka on suunniteltu yhdisteltäviksi kerroksittain. MASCOT® ADVANCED -mallistossa on yli 20 erilaista tuotetta sekä työvaatemarkkinoille täysin uudenlaisia värejä, printtejä ja toimintoja.

1. kerros: Pysy kuivana
Kosteutta siirtävä kerros:
17281-T-paita, pitkähihainenSaatavilla myös lyhythihaisena T-paitana: 17482

Mukavuutta kaikissa lämpötiloissa
Alimmaiseksi kannattaa pukea kosteutta siirtävä kerros, jotta et pääse kylmettymään hikoillessasi. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten polyesterimateriaali, johon on sekoitettu liikkumista helpottavaa joustavaa kuitua. Juuri sellaisia ovat uudet ohuet T-paidat, jotka istuvat vartalonmyötäisesti, joustavat erinomaisesti ja joissa on helppo liikkua. Kosteutta siirtävässä ja nopeasti kuivuvassa kankaassa on antibakteerinen käsittely, joka ehkäisee hajujen syntymistä. Tällaiset tuotteet säätelevät kehon lämpötilaa miellyttävästi niin lämpimissä työympäristöissä kuin fyysisesti aktiivisen käyttäjänkin päällä.


2. kerros: Pysy lämpimänä
Lämmin kerros, jossa on eristävä vuori: 
17115-takki


Takki on saatavilla myös talviliivinä: 17165

Pysy lämpimänä yhden tai useamman eristävän kerroksen avulla
Välikausina riittää usein kaksi kerrosta: kosteutta siirtävä sekä eristävä kerros. Eristävä kerros voi myös hyvin koostua useammasta kerroksesta. 17115-takki, jossa on eristävä CLIMASCOT®-vuori, on varma valinta, kun etsit kevyttä, pehmeää ja lämmintä välikausitakkia. Takki toimii erittäin kylmässä säässä poikkeuksellisen hyvin eristävänä keskikerroksena vuorin pienen ominaispainon ansiosta. Takissa on joustavaa kangasta kyljissä ja hihojen sisäsyrjissä, joten hyvä liikkumisen vapaus on taattu koko työpäiväksi. Vetoketjuilla suljettavissa rinta- ja etutaskuissa tavarat pysyvät tallessa.

Harkitse täydentäväsi eristävää kerrosta uudenlaisella fleecepuserolla, jossa on sileä pinta, vartalonmyötäinen istuvuus ja hyvä liikkumisen vapaus. Vetoketju ylettyy hyvin istuvaan korkeaan kaulukseen asti, joka suojaa niskaa ja kaulaa kylmältä. Hihansuissa on reiät peukaloille, joten hihat pysyvät paikoillaan ja suojaavat kämmenselkiä. Saatavilla sekä kokonaan avautuvalla että lyhyellä vetoketjulla:

Fleecepusero:
171033. kerros: Suojaudu säältä
Tuulen- ja vedenpitävä takki:
 
17001-takki


Ulkokerroksen tarkoitus on ennen kaikkea suojata säältä sekä olla tuulen- ja vedenpitävä. Mutta muista myös valita hengittävä materiaali. Hyvä hengittävyys on tärkeää lämmönpitävyyden kannalta. Jos kosteus ei pääse haihtumaan iholta, vaatteiden kastuminen kylmettää nopeasti. 17001-takki on hengittävä sekä tuulen- ja vedenpitävä, ja se on sertifioitu sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti. Takki on kevyt ja myötäilee joustavasti liikkeitäsi, koska materiaali on elastista kaikkiin suuntiin. Ja voit säätää takin istuvuutta itsellesi parhaiten sopivaksi: Irrotettava huppu, kaulus ja helma ovat kaikki säädettäviä. Kaiken kaikkiaan takissa on valtavasti toimintoja, jotka suojaavat käyttäjää kylmältä ja viimalta: Hihansuiden sisäresoreissa on reiät peukaloille, joten takki yltää aina kämmenselkiin asti. Takin takaosaa on pidennetty, jotta se suojaisi hyvin alaselkää myös eteenpäin kumartuneena työskenneltäessä

Sama takki on saatavana myös kevyellä CLIMASCOT®-vuorilla: 17035

Osa suurempaa kokonaisuutta
Näet kaikki MASCOT® ADVANCED -tuotteet tästä: MASCOT® ADVANCED

Niiden joukosta löydät vettähylkiviä neuletakkeja, upeista materiaaleista valmistettuja uudelleen ajateltuja collegepaitoja, kevyen joustavan takin ja paljon muuta.

 

Pidä itsesi lämpimänä ja kuivana koko talven. Laske kolmeen, kun pukeudut työpäivää varten

1 Pysy kuivana
2 Pysy lämpimänä
3 Suojaudu säältä

Yhdistele kerroksia ympäristön lämpötilan ja oman fyysisen aktiivisuustasosi mukaan.


layers model

 

17035-Talvitakki

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385