MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED

15. toukokuu 2017
Uusi mallisto joustavia, kestäviä ja mukavia vaatteita ammattikäyttöön. MASCOT® ADVANCED palvelee kunniakkaasti kaikkia kovaa työtä tekeviä, intohimoisia ihmisiä, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan.
Inspiraatio
– intohimoinen työskentely äärimmäisissä sääolosuhteissa

Pohjoismaissa meri, tuuli ja sää voivat olla erittäin karuja, mutta samalla myös kiehtovia ja puoleensavetäviä. Yksi paikoista, jossa sääolosuhteet ahavoittavat ihoa ja saavat silmät viiruiksi, on Tanskan luoteisrannikolla sijaitseva Klitmøller. Jokapäiväiset tuuli, suola ja lännestä vyöryvät vaahtopäät ovat muokanneet Klitmøllerin asukkaista erityisiä. Täällä asuu tavoitteellisia, rohkeita ihmisiä, jotka seuraavat kutsumustaan ja intohimoaan.
INSPIRAATIOTA
– muotoilu, kulutuksenkestävyys ja suoja säätä vastaan

Innostus MASCOT® ADVANCED -malliston kehittämiseen on tullut juuri näiltä ihmisiltä, jotka työskentelevät meri ja tuuli seuralaisinaan. Kyseessä on Pohjoismaiden innoittama työvaatemallisto, joka kestää karut sääolosuhteet ja tarjoaa hyvän liikkumisen vapauden silloin kun vain huippusuoritus on riittävästi. MASCOT® ADVANCED -työvaatteissa on kaikki tarvittavat toiminnot ja rajoittamaton liikkumisen vapaus, joka sopii jopa extreme-lajien harrastajille. Vaatteiden muotokieli on saanut innoitusta surffaajien märkäpuvuista. Kulutuksenkestävyys ja tukevuus ovat lannistumattomien ammattikalastajien äärimmäisten tuuli- ja sääolosuhteiden innoittamia. 

KOHDERYHMÄ – intohimo motivaattorina

Bruger Advanced 1
Ikä:

Ihmistyyppi, ei tietty ikä

 

Ammattiala:
Käsityö- ja rakennusala

 

Vaatteet:
Rento (mutta ei sekopäinen), hienostelemattoman trendikäs

 

Ostostapa (työ, urheilu, vapaa-aika, ruoka):
Laatua määrän sijaan. Käytännöllisyyttä ennen koristeellisuutta. Tuntee oman tyylinsä.

 

Kiinnostuksen kohteet:
Urheilu (esim. jalkapallo, surffaus, lumilautailu), ulkoilu (esim. metsästys tai huvikalastus).
Bruger Advanced 2
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385