MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED palkittiin vuoden 2018 PPE-innovaationa

21. kesäkuu 2018
MASCOT® ADVANCED -työvaatesarja toi MASCOTille jo vuoden toisen palkinnon. Professional Clothing Award -tilaisuudessa myönnetty ”PPE innovation of the year 2018” on arvokas tunnustus ja todiste sarjan erinomaisista ominaisuuksista.

MASCOT voitti käsityöläisille ja rakennusalalla toimiville suunnitelluilla MASCOT® ADVANCED -työvaatteillaan jo toisen palkinnon. Lontoon Park Plazassa eilisiltana vietetyssä iloisessa Professional Clothing Awards -tilaisuudessa palkittiin ja juhlittiin muitakin vaatetusalan viimeaikaisia innovaatioita ja saavutuksia. Palkinto on MASCOTille suuri kunnia ja tunnustus siitä kovasta työstä, jota uusien tuotteiden kehittäminen ja käyttäjien tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Työvaatteita ammattilaisille
MASCOT® ADVANCED on suunnattu käsityöläisille, joille keskinkertaiset työvaatteet eivät ole kyllin hyviä. Sarjan tuotteiden joustavuus, kestävyys ja käyttömukavuus ovat omaa luokkaansa, ja vaihtoehtoja riittää kaikenlaisiin tilanteisiin ja kaikkiin vuodenaikoihin. Sarjassa on yhteensä 33 tuotetta, muun muassa neljään suuntaan joustavia housuja, tuulen- ja vedenpitäviä joustavia takkeja, eristäviä fleecepusakoita ja kosteutta siirtäviä T-paitoja. Tuotteita, jotka ovat sekä toimivia, mukavia että kestäviä ja jotka vastaavat optimaalisesti työpäivän vaihtuviin haasteisiin.Laatu nimenomaisena strategiana
MASCOTin työvaatteita luonnehtivat korkea laatu, toimivuus ja tyylikkyys – eikä MASCOT® ADVANCED tee poikkeusta. Korkean laadun takaavat perusteelliset testit. Ennen lanseerausta tuotteiden laatu testataan huolellisesti. Osana laadunvarmistusta niiden istuvuutta, kestävyyttä ja toimivuutta testataan myös käyttäjien päällä oikeissa käyttötilanteissa.

MASCOTin tinkimätön asenne on yhteydessä yrityksen strategiseen päätökseen tuottaa parhaiden työvaatteiden lisäksi myös parhaita työvaateratkaisuja. MASCOT pyrkii auttamaan jälleenmyyjiä ja loppukäyttäjiä löytämään ja valitsemaan oikeat tuotteet esimerkiksi MASCOT® SmartStoren ja E-partnerin avulla.

MASCOT® ADVANCED palkittiin jo toistamiseen
PPE innovation of the year 2018 ei ole ensimmäinen viime vuonna lanseeratulle MASCOT® ADVANCED -sarjalle myönnetty palkinto. Aiemmin tänä vuonna se voitti hollantilaisilla VSK-messuilla asentajien työkalut -sarjan. Palkinnot osoittavat, että MASCOT® ADVANCED on tuonut työvaatemarkkinoille jotain uutta.

Lisätietoa MASCOT® ADVANCED -tuotteista on osoitteessa: MASCOT® ADVANCED
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385