MASCOT® WORKWEAR
Audi Sport Official Supplier


Officiel leverandør til Audi Sport

MASCOTista on tullut Audin tehdastallitiimin virallinen vaatetoimittaja FIA Formula E ja DTM. Audi Sport DTM- ja Formula E -sarjan mekaanikkotiimi ja muut työntekijät pukeutuvat kaikki MASCOTin vaatteisiin. Vaatteet on valittu erityisesti hyvän liikkumisen vapauden ja hengittävyyden perusteella.

Suuri kunnia MASCOTille 
»Audi Sport asettaa äärimmäisen tiukat vaatimukset tuotteittensa laadulle niin suorituskyvyn, kestävyyden, tarkkuuden, turvallisuuden kuin muotoilunkin suhteen. Siksi on suuri kunnia tulla valituksi Audi Formula E -tiimin viralliseksi vaatetoimittajaksi,« sanoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl.

Audi Sportin johtaja Dieter Gass toteaa: »MASCOT on omalla alallaan palkittu yritys ja sopii sen vuoksi täydellisesti Audi Sportin voittamisen kulttuuriin.«


Tarkkuutta, kiivasta tahtia ja jatkuvaa innovaatiota
Audi RS 5 DTM -autot ovat vuodesta 2013 alkaen voittaneet 32 kertaa, päässeet palkintosijoille 26 kertaa ja ajaneet 42 nopeinta kierrosta 73 kilpailussa suositussa kansainvälisessä vakioautoluokassa. Kolmena viime vuotena Audi on voittanut suurimman osan DTM-kilpailuista.

Koko Audi Sport DTM -sarjan monijäseninen mekaanikkojen, insinöörien ja muiden työntekijöiden tiimi työskentelee MASCOTin vaatteissa. Audi Sport on valinnut erityisesti vaatteita, joiden optimaalinen liikkumisen vapaus ja joustavat materiaalit sopivat täydellisesti korjaamon ja varikon kiireisiin minuutteihin, tunteihin ja päiviin. Lisäksi valituissa tuotteissa on otettu huomioon työskentelymukavuus, sillä varikkoalueella lämpötila saattaa olla jopa 35–40 astetta. Siellä hengittävyys ja tehokas kosteudensiirto ovat ensiarvoisen tärkeitä.

»Mukavat työvaatteet ovat meille kaiken a ja o. Teemme usein töitä ahtaissa tiloissa valtavan paineen alla. Siksi vaatteiden täytyy sekä tukea että helpottaa joka ikistä liikettä, jonka teemme auton alla tai sen ympärillä«, Werner, Audi Sportin mekaanikko


Audi Sportin kanssa varikolla
MASCOT on Audi Sportin tehdastiimin virallinen vaatetoimittaja ABB FIA Formula E -mestaruussarjassa, joka on maailman ensimmäinen kokonaan sähköautoilla ajettava katukilpasarja. Formula E -sarja koostuu kymmenestä tiimistä ja 20 kuljettajasta ja tuo yhteensä 14 maailmanluokan kisaa yhteentoista kaupunkiin viidessä eri maanosassa seitsemän kuukautta kestävän mestaruussarjan aikana

Kauden aikana järjestetään 14 osakilpailua viidellä eri mantereella, joten sää ja lämpötila vaihtelevat paljon. »Suurin osa kilpailuista ajetaan Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Etelä-Euroopassa, joten varaudumme lämpimään ja kosteaan säähän. Sen vuoksi on tärkeää, että vaatteet hengittävät ja pysyvät kuivina, vaikka käyttäjä hikoilisi«, kertoo Audi Sportin mekaanikko.

Työvaatteiden ominaisuudet ovat merkittävässä roolissa kokonaisuuden kannalta: »Housujen toiminnallisuus on myös tärkeää. Joudumme usein polvistumaan koville alustoille auton viereen, tai sitten makaamaan maassa auton alla. Siksi housujen ominaisuudet, kuten polvipehmusteet ja joustavuus kaikkiin suuntiin, ovat ensisijaisen tärkeitä. Koska tahansa saattaa alkaa sataa, joten vaatteiden tulee olla myös vettähylkiviä. Jos ongelmia ilmaantuu, meidät pitää pystyä ratkaisemaan ne nopeasti, ja silloin tallialueella käy melkoinen vilske. Meille on sitä paitsi tärkeää, että vaatteet ovat mukavia ja toiminnallisia silloin, kun toimitamme tavaroita«.
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385