MASCOT® WORKWEAR

Yritys

MASCOT on tanskalainen, luonteeltaan skandinaavinen yritys, jonka tuotteita viedään lähes kaikkialle maailmaan. Työntekijöillämme Tanskassa, Vietnamissa, Saksassa ja 14 muussa maassa on kaikilla sama tavoite: kehittää, tuottaa, markkinoida ja myydä maailman parhaita työvaatteita ja turvajalkineita.

Olemme erittäin kunnianhimoisia, joten laatuvaatimuksemme ovat korkealla. Haluamme toimia parhaiden käytäntöjen mukaisesti kaikessa, mitä teemme. Tästä syystä yrityskulttuurimme on energinen, sitoutuva, ratkaisukeskeinen ja joustava, mistä onkin paljon hyötyä asiakkaillemme. Keskeinen osa strategiaamme on toimintatapojen, tuotteiden ja toimittajien testaus ja valvonta. Siksi otimmekin muutama vuosi sitten iskulauseeksemme TESTED TO WORK – se kuvaa hyvin keskeistä toimintastrategiaamme.

Tinkimätön suhtautumisemme laatuun on läheisesti kytköksissä strategiseen päätökseemme toimittaa EI halvimpia, vaan PARHAITA työvaatteita. Työvaatteemme ovat enemmän kuin pelkkä tuote: niihin sisältyy myös tuki, tehokas logistiikka ja luotettavat toimitukset – kaikki erittäin tärkeitä seikkoja asiakkaillemme. Tämä tekee MASCOTin yritysprofiilista erilaisen. Palveluihimme kuuluu myös oikeanlaisten tuotteiden löytämisen ja hankkimisen helpottaminen.

 

MASCOT lyhyesti:

Pääkonttori: Silkeborgista länteen, Tanska

Perustettu: 1982

Työntekijöitä: +2600

Oma tehdas Vietnamissa: Vihitty käyttöön 2008

Oma tehdas Laosissa: Vihitty käyttöön 2013

Tuotteet: Työvaatteet, turvajalkineet

Tuotenimikkeiden määrä: 20 000 kpl.

Päämarkkinat:Länsi-Eurooppa

Myynti: Yksinoikeudella jälleenmyyjien kautta koko Euroopassa

Asiakas kohderyhmät: Rakentaminen, käsityöläiset, kuljetus- ja logistiikka ja teollisuus

Luottoluokitus: AAA (korkein luottoluokitus)

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385