Test center banner
MASCOT® WORKWEAR

Työvaatteet töissä

Keskustelemme työvaatteiden käyttäjien kanssa useita kertoja uusien mallistojen kehitystyön aikana. Ennen kuin varsinainen tuotekehitys aloitetaan, teemme perusteellisia analyyseja, joihin osallistuvat myös vaatteidemme käyttäjät.

Vasta tämän jälkeen aloitamme varsinaisen tuotekehityksen. Tästä vaiheesta alkaen testausryhmämme jäsenet tekevät aktiivisesti yhteistyötä sen ammattiryhmän kanssa, jolle vaatteet on tarkoitettu. Ompelemme vaatteiden koekappaleet, ja ne lähetetään kyseisen ammattiryhmän käyttöön. Vaatteita käytetään aidossa käyttöympäristössä, joten ne altistuvat luonnolliselle kulumiselle ja niitä pestään säännöllisesti. Testaamme kaiken mahdollisen materiaalien laadusta aina vaatteiden käyttötarkoituksiin, ja koehenkilöt pitävät päiväkirjaa vaatteiden käytöstä.

Tuotekehitystiimimme vierailee koehenkilöiden luona säännöllisesti näiden tehdessä työtään. Tuotteidemme kehittäjät keskustelevat koehenkilöiden kanssa vaatteista, ja koehenkilöt voivat ehdottaa niihin muutoksia. Muutosehdotusten jälkeen kehittäjämme palaavat takaisin piirtopöydän ääreen ja laboratorioon. Käyttäjiltä saadut ideat voivat koskea vaatteiden ominaisuuksia, materiaalien laatua tai istuvuutta. Ompelemme uudet koekappaleet ja sama prosessi toistuu, kunnes pääsemme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Tuotteiden on täytettävä sekä kohderyhmän että MASCOTin tiukat laatuvaatimukset. Kun kohderyhmä on hyväksynyt vaatteet, niiden massatuotanto voidaan käynnistää. Tämä on mielestämme koko TESTED TO WORK -iskulauseemme ydin.

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

TESTED TO WORK
 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385