MASCOT® ACCELERATE

Sopivat yhdistelmät joka tarpeeseen

Icon - +70 productsIcon - men/women/childrenIcon - Mix & MatchIcon - 6 colours

Yksi mallisto monille aloille

Koko MASCOT® ACCELERATE -mallistolle ominainen joustavuus takaa, että vaatteissa on monille eri toimialoille sopivia yksityiskohtia, värejä ja yhdistelymahdollisuuksia.

Koska MASCOT® ACCELERATE kattaa monia erilaisia tuotteita, tuotetyyppejä ja yksityiskohtia, sekä käsityöläisille että logistiikan, tuotannon, kuljetuksen ja teollisuuden työntekijöille löytyy omat ihanteelliset ratkaisunsa.

Model - MASCOT ACCELERATE - 18103-316Model - MASCOT ACCELERATE - 18101-511Model - MASCOT ACCELERATE - 18005-511Model - MASCOT ACCELERATE 18569-442

Yhdistelymahdollisuudet ovat MASCOT® ACCELERATE -malliston suuri vahvuus. Kaikki malliston tasot sopivat yhteen keskenään.

Mallistossa on yli 70 tuotetta eli vastaus kaikkiin tarpeisiin. Sekä naisille että miehille on tarjolla täysi mallisto, ja naisille vieläpä kaksi erilaista istuvuutta.

Näe kaikki MASCOT® ACCELERATE tuotteet

Mix & Match - Yhdistele yli 70 tuotteesta

Suositut MASCOTvärit ja uudet trendivärit

MASCOT® ACCELERATE -malliston huolella valitut värit sopivat kohderyhmän mieltymyksiin ja vastaavat nykyhetken trendejä. Mallistossa on sekä suosittuja MASCOT-värejä että uutuuksina merensininen, punainen ja ruohonvihreä.

202099101033303180901009

MASCOT ACCELERATE_18045_18153_18078 - women - model - smiling

Kattava tutkimus naisten malleista

MASCOT® ACCELERATE -malliston kehitystyöhön sisältyi myös laaja naistenvaatteiden istuvuutta koskeva tutkimus. Tuhansilta eri toimialojen naisilta otettiin mitat, joiden perusteella kehitettiin kaksi uutta ja ainutlaatuista istuvuutta. Nykynaisten muotoja vastaavat, vain MASCOTin käyttämät istuvuudet saivat nimikseen Diamond ja Pearl.

Naisten työvaatteet

MASCOT ACCELERATE_18103-18579 - male- model

Mix: monet tuotteet soveltuvat teolliseen pesuun

Suuri osa MASCOT® ACCELERATE -tuotteista on testattu teollista pesua koskevan EN ISO 15797 -standardin mukaisesti. Teolliset pesu- ja kuivausprosessit kestäviä tuotteita on runsaasti.

Valmis teolliseen pesuun

MASCOT ACCELERATE_18903_18979_18903- children - model - smiling

Match: samalla tyylillä isän ja äidin kanssa

Mallistossamme on nyt myös 3–14-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettuja, liikkumiseen sopivia ja kulutuksenkestäviä vaatteita. Valikoima kattaa kaikki kerrokset alusvaatteista ulkovaatteisiin. Yhdistele hyvännäköiset setit ja jäljittele halutessasi isän tai äidin työvaatteita.

Lastenvaatteet

Testissä käyttäjien päällä – työvaatteet töissä

MASCOT® ACCELERATE on kehitetty yhdessä malliston potentiaalisten käyttäjien kanssa. Vaatteet ovat olleet testikäytössä jo kehitysprosessin alkuvaiheesta lähtien.

Kun ensimmäiset prototyypit valmistuvat, ne lähetetään heti testattavaksi eri toimialoille. Tiiviissä yhteistyössä testaajien kanssa niiden yksityiskohtia muokataan ja hienosäädetään uudelleen ja uudelleen.

Tässä vaiheessa keskitytään erityisesti työvaatteiden tarjoamaan liikkumisen vapauteen sekä taskuihin ja muihin toiminnallisiin yksityiskohtiin. Tuotteet lähetetään kehitysprosessin seuraavaan vaiheeseen vasta, kun ne vastaavat täysin sekä kohderyhmän toiveita että MASCOTin omia vaatimuksia.

mascot accelerate - tested to work - kneeling on floor

Kehitysprosessin tiukat vaatimukset

MASCOT® ACCELERATE syntyi halusta täyttää kaikki toimialan tarpeet.

Uuden työvaatemalliston piti sopia monille erilaisille kohderyhmille ja monenlaisiin työtehtäviin. Lisäksi ainutlaatuisella designilla tahdottiin antaa yrityksille virtaviivainen, edustuskelpoinen ja huippumoderni visuaalinen ilme.

Suunnittelutiimissä MASCOT® ACCELERATE -malliston kehitystyö alkoi jo monta vuotta sitten. Tiimiläiset suunnittelivat malliston yleisilmeen sekä valitsivat sen värit ja kankaat muoti- ja urheiluvaatetrendien sekä työvaatealan suuntausten pohjalta.

Dynaamisuutta ja liikettä moottoriurheilun maailmasta

Vaatteiden leikkauksiin on haettu inspiraatiota Audi Sportin kilpa-autojen vauhdikkaista ja dynaamisista linjoista. Lopputuloksena on sporttinen, aktiivinen ja hoikentava tyyli.

Audi Sport DTM race cars - 2019 MASCOT ACCELERATE - Audi Sport - DTM race car - mechanics - MASCOT WORKWEAR