Alfa Romeo F1 Team Stake

  Formula 1 on toiminut moottoriurheilun kehityksen edelläkävijänä jo yli puoli vuosisataa. Se on moottoriurheilun kuninkuusluokka, jossa maailman parhaisiin lukeutuvat insinöörit, mekaanikot ja kuljettajat hienosäätävät tiiviissä yhteistyössä niitä pienen pieniä tekijöitä, jotka takaavat pisteet viikonlopun kisassa.

  TESTED TO WORK

  MASCOT on ollut mukana moottoriurheilun maailmassa jo vuosia. Tämä on ollut luonnollinen valinta, sillä monet arvoistamme ja toimintatavoistamme ovat samoja kuin kilpa-autoilijoilla. Haluamme esimerkiksi olla luokkamme parhaita ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

  Perusteellinen testaus eli Tested to Work -mentaliteetti on yrityksemme peruskivi. Se auttaa pääsemään mahdollisimman hyviin lopputuloksiin ja varmistaa, ettei resursseja tuhlata. Se leimaa kaikkea tekemistä MASCOTissa. Pyrimme nimittäin aina parhaaseen emmekä koskaan tee kompromisseja. Alfa Romeo F1 Team Stake jakaa tämän filosofian.

  Unohdetut sankarit

  MASCOTin logo tulee näkymään niin autoissa, ajoasuissa kuin kypärissäkin. Lisäksi sopimus Alfa Romeo F1 Team Staken kanssa kattaa Sauber Groupin tehtaan työntekijät, jotka vastaavat tiimin autojen suunnittelusta, kehittämisestä ja rakentamisesta. He pääsevät jatkossa panemaan parastaan MASCOTin uuden MASCOT® CUSTOMIZED -malliston työvaatteissa.