Christian Lundgaard – tanskalainen moottoriurheilulahjakkuus

MASCOT tekee yhteistyötä nuoren moottoriurheilulahjakkuuden, Christian Lundgaardin, kanssa. Lundgaard ajaa Formula 2 -luokassa, mutta haaveilee pääsystä formula ykkösiin.

Michael Grosbøl & Christian Lundgaard

Vahvat yhteiset arvot

Christian Lundgaard tietää, mitä hän haluaa ja on valmis tekemään töitä tavoitteensa saavuttamiseksi. Hänellä on ammattilaisen asenne ja korkea työmoraali eli hän sopii mainiosti edustamaan MASCOTin arvoja. Hyvät tulokset edellyttävät kovaa työtä ja keskittymistä.

Yhteistyö Christian Lundgaardin kanssa on luonnollista jatkoa MASCOTin vuosia jatkuneelle eurooppalaisen moottoriurheilun tukemiselle. Kulkeminen Christianin kanssa kohti unelmia on MASCOTille kunnia-asia. Lisäksi sponsorointi tuo brändille näkyvyyttä ja lisäarvoa juuri oikeassa kontekstissa, sillä monet MASCOTin asiakkaista seuraavat moottoriurheilua erittäin tarkasti.

Christian Lundgaard & Kilpa-auto - MASCOT® WORKWEAR Bahrain

”MASCOT voi auttaa minua matkalla kohti formula ykkösiä, ja minä voin puolestani auttaa lisäämään yrityksen näkyvyyttä”, Christian Lundgaard summaa yhteistyön taustoja. ”Tämän tason moottoriurheilu on monitahoista ja korkeateknologista urheilua, jossa tärkeintä ovat tulokset. Se on myös innovatiivista urheilua, jossa suoritukset on pidettävä jatkuvasti hyvällä tasolla. Nämä arvot sopivat yhteen MASCOTin tuotteiden ja kehitystyön kanssa. Siksi olen varma, että meistä on hyötyä toisillemme.”

Christian Lundgaard & Kilpa-auto - MASCOT® WORKWEAR Baku