Lämpöpaidat

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Värit
Materiaalit
Sertifikaatit
Koot
Tekniikat
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (2)
15304-097
MASCOT® HARDWEAR
tummansininen
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
15104-998
MASCOT® HARDWEAR
musta
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI

Kun haluat pysyä lämpimänä ja näyttää samalla tyylikkäältä, MASCOTin lämpöpaidat ovat oiva valinta. MASCOTin lämpöpaidat ovat saaneet innoituksensa muotialan eristävistä paitamalleista, ja niitä voi käyttää monella eri tavalla. Lämpöpaita sopii käytettäväksi välikausina T-paidan tai collegepaidan päällä takin sijasta. Lämpöpaitoja voi käyttää myös takin alla kylmempinä työpäivinä. Paidat tuntuvat miellyttäviltä yllä viileinä työpäivinä ja pitävät käyttäjänsä lämpimänä.

Lämpötakki & Riipputaskuhousut - MASCOT® HARDWEAR - Ympäristö

MASCOTin valikoiman lämpöpaidat eroavat malleiltaan. MASCOT® ADVANCED -mallistoon kuuluu yksi lämpöpaitamalli, jossa on käytetty CLIMASCOT® Lightweight Insulation -materiaalia. Ainutlaatuinen CLIMASCOT®-eristys varmistaa lämpimänä pysymisen. Paita on kevyt ja pehmeä, eikä se ole liian paksu keskikerroksena käytettäväksi. Se ei vie myöskään liikaa tilaa kokoonpuristettuna esim. kassissa säilyttämistä varten. Paita on valmistettu flanellista, joka antaa kankaalle sen tunnusomaisen pehmeän pinnan. Jotkin lämpöpaidat on varustettu vanutäytteisellä vuorilla, jolla on hyvät lämpöä eristävät ominaisuudet. Nämä lämpöpaidat sisältävät CORDURA®-vahvikkeet paikoissa, jotka ovat erityisen alttiita kulumiselle. CORDURA® on seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla, mikä tekee paidoista erittäin kulutuksenkestäviä, joten voit käyttää niitä pitkään.

MASCOTin lämpöpaidat ovat kaikki säädettävissä hihansuista parhaan käyttömukavuuden ja liikkumisen vapauden takaamiseksi niin töissä kuin vapaa-ajallakin. MASCOTin lämpöpaidat mahdollistavat myös kuulakärkikynän ja matkapuhelimen kaltaisten tavaroiden säilyttämisen, sillä paidoissa on käytännöllisiä toimintoja, kuten painonapeilla ja/tai vetoketjulla varustettuja rintataskuja. Paidoissa on myös hiha- ja etutaskuja.