MACMICHAEL® WORKWEAR

  MACMICHAEL on laaja työvaatemallisto, joka sisältää tuotteita eri ammattiryhmille käsityöaloilta teollisuuteen. Mallistoon lisätään säännöllisesti uusia tuotteita eri asiakassegmenttien toivomusten ja vaatimusten mukaisesti.

  MACMICHAEL-tuotteiden suunnittelussa on keskitytty siihen, mikä on työpäivässä tärkeintä. Malliston työvaatteissa on useita yksityiskohtia, kuten kolmoistikattuja saumoja, reisitaskuja, mittataskuja, säädeltäviä polvitaskuja sekä tehokkaasti heijastavia heijastimia. Lisäksi kaikilla tuotteilla on Oeko-Tex® Standard 100 -merkintä.

  Monia käyttömahdollisuuksia

  MACMICHAEL on laaja työvaatemallisto, jonka tuotteisiin voi pukeutua päästä varpaisiin. Mallistossa on esimerkiksi housuja, poolopaitoja, T-paitoja ja sadevaatteita. MACMICHAEL-mallistolla on monia käyttömahdollisuuksia ja siinä on paljon joustavia ja laadukkaita vaatteita.

  Näytä ammattilaiselta asiakkaiden silmissä

  MACMICHAEL on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat pitää silmällä kustannuksia. Malliston tuotteet sopivat erityisesti tilanteisiin, joissa halutaan luoda klassinen ja ammattimainen ilme, sillä tuotteiden väriyhdistelmien ansiosta yhtenäisen yritysilmeen luominen on helppoa. Tuotteisiin voidaan painaa tai brodeerata yrityksen logo tai nimi, mikä osaltaan vahvistaa yrityksen ilmettä asiakkaiden silmissä.

  MACMICHAEL® FOOTWEAR

  Tuotteita monen vuoden kokemuksella

  Kaikkien tuotteiden suunnittelun taustalla on MASCOTin vuosien kokemus työvaatteiden valmistuksesta. MACMICHAEL on useiden vuosien ajan ollut Mascot International A/S:n itsenäinen tuotemerkki. Se sisältää työvaatteita ja turvajalkineita hintatietoisille asiakkaille, jotka etsivät laadukkaita ja edullisia työvaatteita.