Valmiina DTM-ajoihin

Ainutlaatuisessa haastattelusarjassamme yhdeksänkertainen Le Mansin voittaja ja Audi Sportin entinen DTM-kuljettaja Tom Kristensen kertoo DTM-kilparadoista, Audi Sportin RS5-autoista ja kilpailuihin valmistautumisesta.

Audi Sport RS5 DTM race car - MASCOT WOKRWEAR - Tom Kristensen - Mechanics - MASCOT headquarters

DTM Warm-up: Vuoden 2019 kilparadat

DTM-kausi alkaa totuttuun tapaan Hockenheimista. Sarjaa ajetaan viidessä eri maassa, mutta pääasiassa Saksassa. Tässä osassa saat tietää esimerkiksi, millä radalla kilometrejä kertyy eniten ja mikä rata on kuljettajien suosikki.

DTM Warm-up: Vuoden 2019 autot

Autot ovat joka kaudella uusia, mutta tänä vuonna uudistuvat myös moottoreita koskevat säännöt. Tässä osassa Tom Kristensen kertoo, kuinka DTM-sarjassa ajavat RS5-autot eroavat A5-henkilöautoista.

DTM Warm-up: RS5-auton ratissa

Tom Kristensen istuu RS5-auton ratin taakse ja kertoo, kuinka voitto ja tappio voivat DTM-sarjassa olla millisekunneista kiinni.

DTM Warm-up: Optimointia RS5-auton sisällä

Tule katsomaan, mitä säätöjä ja optimointeja kuljettajat voivat tehdä Audin DTM-sarjassa ajavien RS5-autojen sisältä käsin.

DTM Warm-up: DTM-kilpailuun valmistautuminen

Tässä osassa kerromme, kuinka Audi Sportin suunnittelijat, teknikot, mekaanikot ja kuljettajat valmistautuvat kilpailuihin.

DTM Warm-up: DTM-kuljettajien kriteerit

Tässä osassa saat tietää, millaisia henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia DTM-kuljettajilta edellytetään.