MASCOT® LIGHT

  Kevyitä työvaatteita edulliseen hintaan. Ei kompromisseja laadun ja mukavuuden suhteen.

  MASCOT® LIGHT on MASCOTin kevyin kokonainen mallisto – sen paino on vain 245 g/m2. Kevyet työvaatteet ovat välttämättömyys, kun työtä tehdään lämpimissä olosuhteissa esimerkiksi teollisuuden suurien, lämpöä tuottavien koneiden läheisyydessä.

  Testattu istuvuus

  Mallistosta löydät laajan valikoiman kaksivärisiä tuotteita, kuten esimerkiksi työhousuja, työtakin ja softshell-takin. Tuotteet ovat saatavilla kahdessa eri väriyhdistelmässä eli koboltin- ja tummansinisenä tai tummana antrasiittina ja mustana.

  Löydä tarkka kokosi

  Kun sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi työvaatteissasi, ratkaisevaa on, että löydät koon, joka sopii sinulle parhaiten. Siksi mallistossa on laaja kokovalikoima, ja housuista on myös saatavilla kolme eri lahkeenpituutta vakiona sekä jopa 14 eri vyötärönympärystä kokoa kohden. Vaatteissa on mukava ja testattu istuvuus ja hyvä liikkumisen vapaus.

  Laatua rahan vastineeksi

  Vaikka mallisto ei ole kallis, sen laadun suhteen ei ole tehty kompromisseja. Tuotteet on valmistettu kulutuksenkestävästä tvillistä. Niissä on myös lisävahvistukset taskuissa ja muissa tärkeissä kohdissa. Tuotteet on sen lisäksi ommeltu vahvalla kolminkertaisella ompeleella niistä kohdista, jotka altistuvat kulutukselle eniten. Kaikki tämä on tehty erittäin korkean laadun ja kulutuksenkestävyyden takia, jotta sinun ja työntekijöittesi ei tarvitse ostaa työvaatteita usein.

  MASCOT® LIGHT -malliston yksityiskohdat on suunniteltu työhön, jota tehdään eurooppalaisissa tehtaissa ja tuotantolaitoksissa. Esimerkiksi kaikki napit ja vetoketjut on piilotettu, jotta ne eivät naarmuttaisi työympäristöä. Sen lisäksi tuotteet soveltuvat teollisuuspesuun ja niiden värit ja muoto säilyvät hyvin pesussa.

  Mix & match -vaihtoehdot

  Kun valitset MASCOT® LIGHTin, saat samalla käyttöösi lähes loputtoman valikoiman eri yhdistelyvaihtoehtoja. Mallisto on suunniteltu siten, että voit helposti täydentää sitä muista mallistoista turvallisuuden parantamiseksi esimerkiksi vedenpitävillä talvivaatteilla tai yksivärisillä tuotteilla jne.

  Ilmeiset mix & match -vaihtoehdot

  MASCOT® UNIQUE - logo

  Yhdistä suosittuun MASCOT® UNIQUE -mallistoon, jonka 23 kaksiväristä tuotetta kahdeksassa väriyhdistelmässä sopivat MASCOT® LIGHT -malliston väreihin. Mallistosta löydät muun muassa vedenpitäviä talvitakkeja ja paksusta kankaasta valmistettuja housuja.

  Lue lisää

  MASCOT® INDUSTRY - logo

  Yhdistä toiseen teollisuuspesuun soveltuvaan mallistoon, jossa on valittavana paljon erilaisia kangaslaatuja. Löydät puhtaasta puuvillasta, tyylikkäästä Canvas-sidoksesta tai klassisesta tvillistä valmistettuja vaatteita.

  Lue lisää

  MASCOT® SAFE LIGHT - logo

  MASCOT® LIGHTin sisarmallisto MASCOT® SAFE LIGHT on turvallisuusstandardi EN ISO 20471:n mukainen. Se on suunniteltu samoin kuin MASCOT® LIGHT, ja sitä voi yhdistellä helposti muihin tuotteisiin turvavaateluokitusten 1, 2 tai 3 saavuttamiseksi.

  Lue lisää