MASCOT Test Center

Kun ostat MASCOT-työvaatteita, saat rahoillesi erityisen paljon vastinetta. Onhan kaikki MASCOT-tuotteet testattu omassa testikeskuksessamme TESTED TO WORK -periaatteiden mukaisesti. Testaus takaa, että tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Työntekijöiden lisäksi kestävyydestä hyötyvät myös yrityksenne talous ja ympäristö, koska työvaatteita ei tarvitse uusia kovin usein. Jäljempänä kerromme, mitä TESTED TO WORK tarkalleen ottaen tarkoittaa.

LaadunvalvontaÄäriolosuhteet

MASCOTin TESTED TO WORK ei ole pelkkä iskulause, vaan se on myös yrityksemme tärkein arvo. Se kuvaa sekä tapaamme työskennellä että strategista lähestymistapaamme yleensä. TESTED TO WORK -iskulauseen takaa löytyy kaksi pääperiaatetta: Ensinnäkin haluamme tehdä kaiken huolellisesti ja oikein, todistetulla asiantuntemuksella. Toiseksi panostamme vahvasti siihen, että ratkaisumme ovat kohderyhmän kannalta mielekkäitä ja ne on helppo ottaa käyttöön.

Käytännössä tämä yrityksemme arvo heijastuu kaikkeen siihen, mitä teemme. Haluamme olla TESTED TO WORK tuotannon, palveluiden ja suunnittelun kannalta. Noudatamme tiukkoja valvontakäytäntöjä, jotka ulottuvat raaka-aineista ja värjäyksestä aina ompeluun ja kuljetukseen. Valvomme tavarantoimittajia, ompelimoja ja jälleenmyyjiä jatkuvasti ja asetamme kumppaneillemme tiukat vaatimukset. Kaikki kankaat testataan laboratorioissamme, jotta voisimme olla täysin varmoja, että ne kestävät hyvin päivittäisessä työssä. Ennen tuotannon aloittamista lähetämme työvaatteemme myös käyttäjien testattaviksi tosielämässä.