MASCOT mukana jalkapalloilussa

MASCOT tukee jalkapalloilua kaikkialla Euroopassa. MASCOT saa näkyvyyttä stadioneilla, pelipaidoissa ja valotauluilla sekä pääsponsorin että virallisen yhteistyökumppanin ominaisuudessa. Tärkeää on myös ammatillinen yhteistyö seurojen ja niiden kumppaniverkostojen kanssa.

LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

MASCOT sponsoroi jalkapalloa muun muassa siksi, että se kiinnostaa myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Urheilu yhdistää ihmisiä kaikkialla maailmassa maasta ja kulttuurista sekä poliittisista ja uskonnollisista näkemyksistä riippumatta. Lisäksi ammattilaisseurat ovat hyviä yhteistyökumppaneita ja verkostoitumisalustoja. MASCOT hyödyntää jalkapallosponsorointia markkinointiin ja näkyvyytensä lisäämiseen. Samalla sponsorointi tarjoaa tilaisuuden tukea urheilua sekä antaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyviä elämyksiä.

MASCOT näkyy jalkapallokentillä ympäri Eurooppaa:

Alankomaat

MASCOT on Ajaxin virallinen työvaatetoimittaja ja SC Heerenveenin paitasponsori. Lisäksi meillä on valotauluja useilla stadioneilla.

Ajaxin virallinen työvaatetoimittaja

SC Heerenveenin ja Roda JC Kerkraden paitasponsori

Saksa

MASCOT tukee useita saksalaisseuroja, ja MASCOT® WORKWEAR -brändi näkyy monissa paikoissa.

Valotaulut monissa suurseuroissa eri puolilla Eurooppaa

Tanska

MASCOT on Silkeborg IF:n pääsponsori ja tekee yhteistyötä myös muiden superliigan sekä sarjatasoltaan alempien seurojen kanssa.

Silkeborg IF:n (SIF) pääsponsori

47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887 - Passion for football

Toiminta Euroopan muissa jalkapallomaissa

MASCOT on mukana jalkapallokentillä myös monissa muissa Euroopan maissa. Ei siis ole ihme, jos MASCOT® WORKWEAR näkyy ruudullasi, kun katsot otteluita.