Moottoriurheilu-mentaliteetti

Ympäri vuoden moottoriurheilu houkuttelee tuhansia katsojia tapahtumarikkaisiin kilpailuihin ympäri maailmaa. Radalla ja varikolla kurinalaisuus, tarkkuus ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Samanaikaisesti nämä ovat tekijöitä, joihin MASCOTilla pyritään, kun kehitämme työvaatteita sekä suojaavia työasusteita. Siksi olemme ylpeitä siitä, että voimme sponsoroida joitain maailman parhaita kansainvälisiä moottoriurheilu joukkueita.

MASCOT on Audi Sportin virallinen toimittaja sekä FIA: n Formula E:ssä että DTM:ssä. Työvaatteemme auttavat varmistamaan, että Audi Sportin mekaanikot ja muu henkilökunta voi toimia parhaimmillaan silloin, kun sitä tarvitaan ja missä liikkumisenvapaus ja hengittävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tanskalaisessa moottoriurheilussa MASCOT on useiden vuosien ajan ollut DTC-sarjan pääsponsori, joka sisältää vuosittain legendaarisia ja jännittäviä kilpailuja muun muassa Jyllandsringenissä lähellä Silkeborgia Tanskassa, jossa MASCOT perustettiin. Maapallon toisella puolella MASCOTin työvaatteita testataan äärimmäisissä olosuhteissa, kun hollantilainen Team Coronel osallistuu Dakar Ralliin Etelä-Amerikan off-road radoilla. Lue lisää MASCOTin moottoriurheilu sponsoroinnista alivalikossa.