Päällyshousut

    MASCOTin valikoiman päällyshousut soveltuvat käytettäviksi ulkotöissä millaisella säällä tahansa. MASCOTin päällyshousut takaavat hyvän suojan sateelta, tuulelta ja räntäsateelta. Ulkona työskenneltäessä pitää olla helppo muuttaa työvaatetus säähän sopivaksi. Päällyshousut onkin helppo ja nopea pukea tavallisten työhousujen päälle.

    Hengittävät, tuulen- ja vedenpitävät housut

    Kaikki MASCOTin päällyshousut ovat veden- ja tuulenpitäviä teipattujen saumojensa ansiosta. Housut on sertifioitu sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti, joten ne tarjoavat optimaalisen suojan sateelta. Housuissa on lisäksi hengittäviä ominaisuuksia, jotka tulevat tarpeeseen fyysisesti raskaissa töissä viileissä ympäristöissä, sillä kosteus pääsee haihtumaan ja housujen käyttömukavuus säilyy hyvänä. Jos sinun on ehdottoman tärkeää pysyä näkyvänä ympäristöllesi töitä tehdessäsi, MASCOTin erivärisistä fluoresoivista materiaaleista valmistetut ja heijastimilla varustetut päällyshousut ovat oiva valinta. Nämä päällyshousut on hyväksytty EN ISO 20471 -turvallisuusstandardin mukaisesti, mikä takaa työntekijöiden näkyvyyden ja turvallisuuden koko työpäivän ajaksi.

    Toiminnallisuus keskiössä

    MASCOTin valikoiman päällyshousut on varustettu monilla käytännöllisillä toiminnoilla ja yksityiskohdilla, jotka sujuvoittavat työpäivää. Housuissa on useita toiminnallisia yksityiskohtia, kuten mittatasku ja vasaralenkki, joiden ansiosta työkaluja voi pitää käden ulottuvilla. Polvitaskuilla varustetut päällyshousut suojaavat puolestaan optimaalisesti polvia myös silloin, kun tarvitset tavallisten työhousujesi päällä tuulelta ja säältä suojaavia housuja. Lisäksi housuissa on erittäin pitkät, tuulisuojalla varustetut vetoketjut lahkeissa, jolloin housujen vetäminen saappaiden päälle onnistuu vaivatta.