Turvanilkkurit

Tuotteet ()

Jos käytät mieluiten lyhytvartisia turvasaappaita, jotka tukevat ja suojaavat tehokkaasti nilkkaa ja joissa on silti helppo liikkua, ovat MASCOTin turvanilkkurit hyvä valinta. Turvanilkkurit lämmittävät ja suojaavat paremmin nilkkoja kuin matalat turvajalkineet, mutta eivät ole yhtä kuumat kuin pitkävartiset saappaat. Turvanilkkurit sopivat mainiosti rakennustyömaille ja työskentelyyn äärimmäisissä olosuhteissa, joissa jalat tarvitsevat erityistä suojaa ja tukea.

Löydä omia tarpeitasi vastaavat nilkkurit

MASCOTin turvanilkkureiden valikoimasta löydät omia tarpeitasi ja makuasi vastaavista materiaaleista tehdyt jalkineet. Jos tarvitset tehokasta suojausta ja eristystä, valitse nahka- tai nupukkinilkkurit. Jos tahdot kevyet mutta silti tukevat nilkkurit, joissa on hyvä ilmanvaihto, valitse tekstiilimateriaalista valmistetut kengät. Nilkkureita on saatavilla monia eri kokoja, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimman parin.

Suojaa jalkojasi mahdollisimman hyvin

Kaikilla MASCOTin valikoiman turvanilkkureilla on standardin EN ISO 20345:2011 mukainen sertifiointi, ja suurin osa niistä kuuluu S3-suojausluokkaan. Tämä tarkoittaa, että turvanilkkureissa on naulasuoja, varvassuoja ja öljyä ja bensiiniä hylkivä ulkopinta, jotka suojaavat jalkojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki nilkkurit ovat liukastumista estäviä, iskunkestäviä, antistaattisia ja hengittäviä. S3-suojausluokkaan kuuluvissa kengissä on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi sertifioinnin mukainen vettähylkivä pinta. Jos tarvitset turvanilkkureita äärimmäisissä olosuhteissa työskentelyä varten, MASCOTin valikoimaan kuuluvat myös nilkkurit, joiden sisään ei pääse kipinöitä.